Title Image

El millor de Tanzània

8 dies i 5 nits | 2.769 €

Acompanya’ns en una veritable aventura africana. Començant pel Kilimanjaro i el Llac Eyasi i continuant pels principals Parcs Nacionals de Tanzània: Serengueti i Ngorongoro, que desplegaran davant els teus ulls tota la magnificència de la naturalesa en el seu estat més pur. Deixa’t seduir per imatges inesborrables repletes d’estampes de ramats salvatges en l’estepa, de belles postes de sol, cels estrellats i cims majestuosos. Preparat per a un gran viatge?

ITINERARI

Dia 1 – Espanya / Kilimanjaro

 

Sortida amb avió a Kilimanjaro, via ciutat de connexió. Nit a bord.

 

 

Dia 2 – Kilimanjaro / Arusha / Llac Eyasi / Karatu (Mitja pensió)

 

 

Arribada i sortida per carretera cap al Llac Eyasi en la Gran Vall del Rift. A l’arribada, esmorzar en Llac Eyasi Lodge. A la tarda, visita a les tribus Hadzabe i Datoga, boiximans que han portat la mateixa forma de vida durant els últims 10.000 anys. Tindrem l’oportunitat d’aprendre com viuen, cacen i busquen menjar en els arbustos circumdants. També visitarem la Tribu Blacksmith, part dels Datoga, però que es van separar fa dècades i van crear les seves pròpies tradicions i la principal activitat de les quals és la forja de ganivets, puntes de fletxa i joies que embenin a les altres tirbus. Continuarem cap a Karatu. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 3 – Karatu / Ngorongoro / Serengeti (Pensió completa)

 

Esmorzar. Sortida per carretera a primera hora del matí cap a l’Àrea de Conservació de Ngorongoro on començarem el descens al seu cràter per a realitzar un safari. El cràter és considerat com una de les set meravelles naturals del món. Amb una extension de 8.500 km² és denominat sovint el jardí del Edén africà per la densitat i diversitat de la seva vida salvatge, ofereix un increïble varietat d’animals en un entorn espectacular, un dels pocs llocs on es pot veure el rinoceront negre, en perill d’extinció. Dinar tipus pícnic. Breu safari a la tarda mentre ascendim de nou al seu cim per a continuar per carretera fins al Parc Nacional del Serengeti. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 4 – Serengeti (Pensió completa)

 

Esmorzar. Dia complet de safari al Parc Nacional de Serengeti. Esmorzo tipus pícnic. Amb 13.000 km² d’extensió ofereix immenses planes de sabana i boscos dispersos on pasturen milions d’herbívors que al seu torn alimenten una de les majors concentracions de grans depredadors del planeta. Famós per les grans migracions anuals de milers de nyus i zebres. A la recerca de noves pastures, els ramats es desplacen cap al nord des de les seves zones de cria en les fèrtils planes del sud. És a més llar dels “5 Grans”: lleó, rinoceront, elefant, lleopard i búfal. Retorn al lodge al capvespre. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 5 – Serengeti / Tarangire (Pensió completa)

 

Esmorzar. Per carretera, realitzant un breu safari en ruta, tornarem cap a l’Àrea de Conservació de Ngorongoro on pararem per a realitzar un dinar tipus pícnic a la vora del cràter mentre gaudim de la seva panoràmica. Continuació al Parc Nacional de Tarangire. És el sisè parc nacional més gran de Tanzània, amb 2.850 km quadres i alberga la major població d’elefants del nord de Tanzània, així com rajades d’antílops, zebres, nyus i els famosos lleons trepadores. La vegetació és una mescla de boscos d’acàcies, pasturatges inundats estacionalment i baobabs. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 6 – Tarangire / Arusha (Mitja pensió)

 

A primera hora del matí, realitzarem un safari pel parc. Retorn al lodge a desdejunar i continuació per carretera a Arusha. Dinar en restaurant local. Resta del dia lliure. Allotjament.

 

 

Dia 7 – Arusha / Kilimanjaro / España

 

Esmorzar. Resta del dia lliure fins al trasllat a l’aeroport internacional de Kilimanjaro per a sortir en vol de retorn a Espanya via ciutat de connexió. Nit a bord.

 

 

Dia 8 – Espanya

 

Arribada

 

 

 

Hotels previstos o similars: 

 

 • Karatu (1 nit): Karatu Simba Lodge (Primera).
 • Serengeti (2 nits): Serengeti Simba Lodge (Primera).
 • Tarangire (1 nit): Tarangire Simba (Primera).
 • Arusha (1 nit): Mount Meru (Primera).

 

 

Activitats opcionals:

 

Preus per persona, mínim 2:

 • Vol en globus per el Serengeti: 604,-

 

 

 

Pots millorar el viatge, contacta amb nosaltres i et donem detall de les opcions disponibles.

 

 

 

EL PREU INCLOU

 

  • Bitllet línia regular, classe turista “O”, amb la companyia Qatar Airways.
  • 5 nits als hotels indicats o similars.
  • Dinar en Arusha.
  • Safaris en vehicle 4×4 amb finestra garantida i sostre abatible.
  • Xofer-guia de parla castellana durant el safari.
  • Entrades als parcs i taxes de conservació
  • Aigua mineral durant els safaris (litre per persona i dia)
  • Cafè i te en les parades durant el safari.
  • Assegurança d’inclusió.
  • Taxes aèries i carburant: 400,-  (Subjecte a canvis segons data d’emissió).
  • Documentació.
  • Assistència Viuelmon durant tot el viatge.

Preus en base a habitació doble.

Pregunteu-nos per altres possibilitats d’allotjament o distribució.

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva.

Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

EL PREU NO INCLOU

 

 • Res no especificat a l’itinerari i el viatge inclou.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres ciutats, t’enviem una proposta per correu.