[qode_elements_holder number_of_columns=”two_columns”][qode_elements_holder_item background_color=”#b5e0e9″ item_padding=”12%12%12%12%” vertical_alignment=”middle”]

Qui som

Amb més de setze ‘anys d’experiència organitzant viatges, el 2008 vam començar el nostre projecte obrint oficina a Cardedeu amb un objectiu, assessorar als viatgers amb els coneixements adquirits i amb les eines professionals necessàries, ens agrada pensar que ajudem a viure el món, d’aquí el nostre nom, Viu el món viatges.

 

Per tal de garantir la satisfacció dels nostres viatgers, mantenim acords amb els agents turístics d’arreu del món el que ens permet oferir condicions de contractació avantatjoses i el millor servei a destí. Som membres de l’associació d’agències minoristes més important de la península, Avasa viatges, que en avala en la nostra activitat.

 

Ens apassiona viatjar i viatgem, pensem que és important conèixer de primera mà el que oferim, com deia l’escriptor Aldous Huxley “Viatjar és descobrir que tothom s’equivoca. Quan un viatja, les teves conviccions cauen amb tanta facilitat com les ulleres; només que és més difícil posar-les al seu lloc ” viu el món per tu mateix, i no deixis que t’ho expliquin.

[/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item background_image=”688″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]