Title Image

Ruta de la seda

10 dies i 8 nits | 1.700 €

Si existeix un lloc en el món envoltat de misteri, bellesa, llegendes de mercaders que transportaven tresors en les seves caravanes i d’una arquitectura única en el món, aquest és Uzbekistan. Descobreix amb nosaltres alguns dels emplaçaments que li han proporcionat al país el reconeixement que ara té: Taixkent, la capital, amb les seves madrasas i els seus mercats, Khiva, la ciutat de les Mil i Una Nits, Bukhara, magnífic exemple de com van ser les ciutats medievals del centre d’Àsia, i Samarcanda, el cor de la Ruta de la Seda i considerada com una de les ciutats més antigues del món. T’ho perdràs?

ITINERARI

Dia 1 – Espanya / Taixkent

 

 

Sortida amb avió a Taixkent. Nit a bord.

 

 

 

Dia 2 – Taixkent (Mitja pensió)

 

 

Arribada a l’aeroport de Taixkent. Trasllat a l’hotel i allotjament. Esmorzar. A continuació, visita panoràmica de la ciutat: Complex arquitectònic Hasti Imam, Madrasa Barak Kan, Kafal Shohi, Basar Chrosu, plaça de la independència, etc. Dinar en restaurant local i allotjament.

 

 

 

Dia 3 – Taixkent / Urgench / Khiva (Mitja pensió)

 

 

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per a prendre vol amb destinació Urgench. Arribada i trasllat a Khiva. Allotjament. A continuació, visita panoràmica de la ciutat. Dinar en restaurant local i allotjament.

 

 

 

Dia 4 – Khiva (Mitja pensió)

 

 

Esmorzar. Es diu que Khiva és de color celeste, Bujara és verd i Samarcanda, blau marí, per la ceràmica, present en totes les cúpules i grans monuments. Visita en profunditat de Khiva, una ciutadella històrica completament tancada per la muralla, que es conserva com a monument, mentre que la població viu extramurs. Dinar en restaurant local. Coneixerem el complex Ichan Kala, amb els seus madrasas, palaus, harem, cotxeres… i el minaret frustrat Kalta. Allotjament.

 

 

 

Dia 5 – Khiva / Bujara (Mitja pensió)

 

 

Esmorzar. Demà lliure i dinar en restaurant local. Trasllat a l’estació per a prendre tren amb destinació a Bujara. Arribada i allotjament.

 

 

 

Dia 6 – Bujara (Mitja pensió)

 

 

Esmorzar. Comencem amb el Mausoleu de la família Samani, possiblement el monument més antic d’Uzbekistan. Veurem el museu de l’Aigua i la deu santa de Chasmai Ayub. Vagaregem fins a la bella mesquita de Bitlla Hauz i visita del gran forta-ciutadella de l’Arca. Dinar en restaurant local. Continuem cap al gran minaret Kalyan i el conjunt de madrasas al voltant i amb el complex de Lyabi Hauz, un joc d’aigua i ceràmica preciós. Allotjament

 

 

 

Dia 7 – Bujara / Samarcanda (Mitja pensió)

 

 

Esmorzar. Al matí , continuacion de les visites en Bujara amb la visita del mausoleu sufí de Bahouddin Naqsbandi i a continuació, el Palau Sitorai Mohi Hosa, residència d’estiu de l’Emir de Bujara. Esmorzar. A continuació, visita de la Ciutat dels Morts, o Necròpolis de Chor Bakr, Patrimoni de la Humanitat. Sortida en autocar amb destinació Samarcanda. Arribada i allotjament

 

 

Dia 8 – Samarcanda (Mitja pensió)

 

Esmorzar. Començarem la visita de la ciutat amb la majestuosa Plaza Registán, impressionant per la seva grandària i l’harmonia dels seus edificis: la Madrasa Ulughbak, la Madrasa Shir-*Dor i la Madrasa Tilla-*Kori. Visita del Mausoleu de Guri Emir. Dinar en restaurant local. Continuació de les visites a les mesquites de Bibi- Khonum i el seu basar “Siab”. Allotjament.

 

 

Dia 9 – Samarcanda / Taixkent (Mitja pensió)

 

Esmorzar. Continuació de les visites amb el sorprenent observatori Ulughbak i el complex funerari de Shakhi-*Zinda, una meravella arquitectònica. Dianr en restaurant local. Trasllat amb tren fins a Taixkent (2,5 h aprox.). Arribada i allotjament.

 

 

Dia 10 – Taixkent / Espanya

 

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i vol de retorn a Espanya. Arribada.

 

 

 

Hotels previstos o similars: 

 • Taixkent (2 nits): Hampton by Hilton (Primera).
 • Khiva (2 nits): Erkin Palace / Polvon Qori / Zarafshan (Turista Superior).
 • Bujara (2 nits): Ark / Devon (Turista Superior).
 • Samarcanda (2 nits): Minor Boutique / Grand Samarkand (Turista Superior).

 

 

 

Pots millorar el viatge, contacta amb nosaltres i et donem detall de les opcions disponibles.

 

 

 

EL PREU INCLOU

 

  • Bitllet línia regular, classe turista “V”, amb la companyia Turkish Airlines, amb una peça d’equipatge facturat.
  • 8 nits als hotels previstos o similars, en règim d’allotjament i esmorzar, en categoria Turista Superior / Primera, en habitació doble.
  • 8 dinars en restaurants locals sense begudes incloses.
  • Transport en vehicles amb aire condicionat.
  • Guia acompanyant de parla hispana durant el circuit.
  • Entrades indicades en itinerari.
  • Assegurança d’Inclusió.
  • Documentació.
  • Assistència Viuelmon durant tot el viatge.

Preus en base a habitació doble.

Pregunteu-nos per altres possibilitats d’allotjament o distribució.

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva.

Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

EL PREU NO INCLOU

 

 • Res no especificat a l’itinerari i el viatge inclou.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres ciutats, t’enviem una proposta per correu.