Mirador Edge NYC

El mirador Edge és una meravella de l’arquitectura, l’enginyeria i la tecnologia, suspès a l’aire a més de 330 metres sobre el terra, cosa que li fa la sensació de surar al cel. Des de l’exclusiu mirador Edge al costat occidental de Midtown Manhattan, admirareu tot l’horitzó de Manhattan des d’un sol lloc: des de la punta de Central Park fins a l’Estàtua de la Llibertat i més enllà.

Comença el teu recorregut al pis 4 de The Shops at Hudson Yards, on t’endinsaràs en una experiència multimèdia immersiva que explica el disseny, la construcció i la sostenibilitat de Hudson Yards.

Després puja més de 330 metres fins al mirador i després 24 metres a la part experior fins a la plataforma a l’aire lliure. Aquí, les parets amb panells de vidre sense marc s’inclinen cap a fora per permetre’t sentir l’emoció d’abocar-te a la vora amb la atrafegada ciutat als teus peus.

A continuació, col·loca’t sobre el terra de vidre i mira cap avall des de més de 100 pisos d’alçada, als carrers de la ciutat sota els teus peus. Al punt més allunyat de l’Edge, The Eastern Point, hi ha espai perquè una persona estigui sola, envoltada de vidre, aire i cel; mai no hauràs experimentat una imatge com aquesta.

El nivell superior també compta amb els Skyline Steps, on pots mirar per sobre dels panells de vidre i més enllà de la vora de la plataforma. Seu i passa una estona al cel amb els teus amics i familiars, o dirigeix-te a l’interior i beu xampany o un còctel característic al Champagne Bar.

Quan surtis, assegura’t de visitar la peça central de Hudson Yards, Vessel, o gaudeix d’alguna cosa per picar a The Shops and Restaurants a Hudson Yards.

Tags: