Et dic quin tipus de viatger ets, en funció del que poses a la maleta

Viatjar és una experiència molt personal i única, això ho tenim tots clar. Però des dels aventurers més intrèpids fins als buscadors de tranquil·litat, tots tenim un fet en comú: tenim les nostres pròpies preferències i estils a l’hora de fer la maleta per a un viatge.

I aquesta, revela molta informació sobre cada un de nosaltres.

Alguna vegada t’has preguntat què diu de tu el contingut de la teva maleta i sobre la teva personalitat viatgera? Descobreix-ho ara mateix!

 

Opció 1

Pertanys aquest grup si la teva maleta conté només el més essencial i bàsic: roba versàtil, articles de bany bàsics i potser un bon llibre. Prefereixes la simplicitat i la lleugeresa en els teus viatges. Valores més les experiències que els objectes materials i t’adaptes fàcilment a diferents situacions.

Ets un minimalista conscient.

 

Opció 2

Tens una barreja eclèctica d’equip de senderisme, equip de tub respirador i una guia de conversa ràpida a la teva maleta? Ets un aventurer espontani! T’emociona la idea d’explorar el més desconegut i estàs preparat per a qualsevol aventura que es presenti. La teva maleta està plena de possibilitats i sempre estàs preparat per a qualsevol desafiament que pugui sorgir.

Ets un aventurer espontani.

 

Opció 3

La teva maleta està plena de roba elegant, accessoris a la moda i una llista dels millors restaurants de la ciutat? Gaudeixes de la sofisticació i la cultura de les ciutats, i t’encanta explorar els racons més exclusius i les experiències culinàries més exquisides. El teu estil impecable reflecteix la teva estima per l’art i l’elegància en cada destí que visites.

Ets un viatger urbà elegant.

 

Opció 4

La teva maleta està plena de les peces més còmodes que tens? Prioritzes la comoditat i el benestar en els teus viatges. Prefereixes relaxar-te i gaudir de les comoditats del teu allotjament. Per a tu, el viatge és una oportunitat per a recarregar energies i gaudir del descans.

Ets un cercador de benestar i tranquil·litat

 

Opció 5

A la teva maleta inclous davantals, ampolles de vi i una llista de restaurants recomanats. La teva passió pel menjar et porta a explorar destins a la recerca de les millors experiències gastronòmiques. Gaudeixes provant nous sabors i descobrint la cultura a través dels seus plats tradicionals. Per a tu, cada àpat és una celebració de la diversitat culinària del món.

Ets un foodie viatger.

 

Opció 6

Portes amb tu una càmera, quaderns de viatge i una llista de museus i llocs històrics per a visitar? T’apassiona submergir-te en la història i la cultura de cada destí que visites. Gaudeixes explorant museus, monuments i llocs històrics per a enriquir el teu coneixement i comprensió del món que t’envolta.

Ets un viatger cultural.

 

Independentment de quin tipus de viatger siguis, cada experiència de viatge és una oportunitat per a créixer, aprendre i crear records inoblidables. No creus?

T’identifiques amb algun d’aquests perfils? Explica’m quin és el teu estil de viatge preferit i què sols portar en la teva maleta!