Title Image

Descobrint Japó

14 dies i 12 nits | 2.050 €

Obre bé els ulls, perquè et mostrarem els tresors del Japó, els llocs que millor exemplifiquen el ventall de possibilitats que brinda als viatgers: la ultra moderna Tòquio, repleta de sorpreses que es despleguen entre neons, la tradicional Kyoto, on el temps es va aturar en els silenciosos santuaris, el Buda de proporcions monumentals de Nara, Osaka i la seva animada vida nocturna, l’impressionant castell de Himeji, les cases tradicionals de la tranquil·la Inbe, Okayama, on es troba el jardí de Korakuen, considerat com un dels tres més bells del Japó, Miyajima, amb el seu bell torii que s’ha convertit en un dels símbols del país, i Hiroshima la ciutat que s’ha erigit en una de les capdavanteres de la pau en el món. Preparat?

ITINERARI

Dia 1 – Barcelona / Tòquio

 

Sortida amb avió a Tòquio via ciutat de connexió. Nit a bord.

 

 

Dia 2 – Tòquio

 

Arribada i recepció per l’assistent que us farà lliurament de la targeta IC “Esbalaïment” amb saldo de 1.500 iens per a usar en el metro de Tòquio, Kyoto i voltants; i us acompanyarà a una oficina de JR per a ajudar-vos a validar el Japan Rail Pass. Trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per a gaudir de la ciutat. Allotjament.

 

 

Dia 3 – Tòquio

 

Esmorzar. Comencem la visita de mig dia de Tòquio en transport públic, utilitzant la seva targeta IC Pasmo, que inclou: el santuari xintoista de Meiji, el temple budista de Asakusa Kannon, al qual s’arriba per l’animat carrer comercial Nakamise i el barri de Shibuya. Retorn a l’hotel per compte del client. Allotjament.

 

 

Dia 4 – Tòquio

 

Esmorzar. Dia lliure. A més de visitar els famosos santuaris, temples i la Torre de Tòquio, és molt recomanable passejar pel Parc Yoyogi, un dels més grans de la ciutat, visitar el barri comercial de Ginza, amb les seves famoses botigues de tecnologia i per descomptat, viure l’oci nocturn pels barris Roppongi o Shinjuku. Allotjament.

 

 

Dia 5 – Tòquio / Hiroshima

 

Esmorzar. Trasllat pel seu compte a l’estació de Tòquio o Shinagawa per a prendre el tren bela amb destinació a Hiroshima utilitzant la seva Japan Rail Pass. (Nota: No hi ha trens directes de Tòquio a Hiroshima, per tant, hauran de fer transbord en l’estació de Shin-Osaka.) Arribada a Hiroshima i temps lliure. No deixeu de visitar el Parc Commemoratiu de la Pau i el seu Museu, la Cúpula de la Bomba Atòmica i acostar-se a l’illa de Miyajima per a veure el santuari xintoista de Itsukushima amb la seva famosa Torii en l’aigua. Allotjament.

 

 

Dia 6 – Hiroshima / Osaka

 

Esmorzar. Trasllat pel seu compte a l’estació d’Hiroshima per a prendre el tren bala amb destinació Osaka, utilitzant la seva Japan Rail Pass. Arribada i temps lliure en el qual poden aprofitar per a visitar el barri de Dotombori, el Castell d’Osaka o el mirador “Jardí Flotant” en l’edifici Umeda Sky. Allotjament.

 

 

Dia 7 – Osaka / Kyoto

 

Esmorzar. Trasllat pel seu compte a l’estació d’Osaka per a prendre el tren bela amb destinació a Kyoto utilitzant la seva Japan Rail Pass. Arribada a Kyoto i temps lliure. Allotjament.

 

 

Dia 8 – Kyoto

 

Esmorzar. Al matí, visita de la ciutat en transport públic utilitzant el seu Japan Rail Pass, incloent el santuari xintoista de Fushimi Inari i el bosc de bambú de Arashiyama. Retorn a l’hotel per compte del client. Resta del dia lliure. Allotjament.

 

 

Dia 9 – Kyoto

 

Esmorzar. Dia lliure. No deixin de visitar el temple de Kinkajuki, conegut com a “Pavelló Daurat” per les làmines d’aquest metall que el recobreixen; el Castell de Nijo o el santuari de Heian. Allotjament.

 

 

Dia 10 – Kyoto / Takayama

 

Esmorzar. Trasllat pel seu compte a l’estació de Kyoto per a prendre el tren bala amb destinació a Takayama via Nagoya al tren “Wideview Hida”, utilitzant el seu Japan Rail Pass. Arribada a Takayama i temps lliure. Visitar el casc vell de Takayama, famós per conservar les seves cases del període d’Edo, o descobrir més sobre el món del sake (licor típic japonès) en alguna de les seves destil·leries, ens donarà una visió més completa del que és i va ser la cultura japonesa. Allotjament.

 

 

Dia 11 – Takayama / Tòquio

 

Esomrzar. Trasllat pel seu compte a l’estació de Takayama per a prendre el tren bala amb destinació a Tòquio, via Nagoya, al tren “Wideview Hida”, utilitzant el seu Japan Rail Pass. Arribada a Tòquio i temps lliure. Allotjament.

 

 

Dies 12 i 13 – Tòquio

 

Esmorzar. Dies lliures.Allotjament

 

 

Dia 14 – Tòquio / Barcelona

 

Esmorzar. A l’hora prevista trasllat pel seu compte a l’aeroport per a sortir en vol a Espanya. Arribada.

 

 

 

Hotels previstos o similars: 

 • Tòquio (6 nits)*: Daiichi Hotel Ryogoku / Shinjuku Washington.
 • Hiroshima (1 nit): Hotel Vista Hiroshima (Primera).
 • Osaka (1 nit): Hotel Vischio Osaka (Primera).
 • Kyoto (3 nits): Mercure Kyoto Station (Primera).
 • Takayama (1 nit): Tokyu Stay Hida Takayama (Primera).

 

 

 

Pots millorar el viatge, contacta amb nosaltres i et donem detall de les opcions disponibles.

 

 

 

EL PREU INCLOU

 

  • Bitllet classe turisa.
  • 12 nits als hotels previstos o similars, en règim d’allotjament i esmorzar.
  • Guia assistent de parla hispana per al trasllat d’entrada, en la visita del dia 3 a Tòquio i en la visita del dia 8 a Kyoto. Visites en transport públic. La visita de Tòquio es realitza utilitzant la seva targeta IC Pasmo: la visita de Kyoto es realitza utilitzant la seva Japan Rail Pass.
  • Assegurança bàsica.
  • Taxes aèries i carburant: 470.- (subjecte a canvis segons data d’emissió).
  • Documentació.
  • Assistència Viuelmon durant tot el viatge.

Preus en base a habitació doble.

Pregunteu-nos per altres possibilitats d’allotjament o distribució.

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva.

Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

EL PREU NO INCLOU

 

 • Res no especificat a l’itinerari i el viatge inclou.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres ciutats, t’enviem una proposta per correu.