Title Image

Costa Amalfitana

8 dies i 7 nits | 1.300 €

La Costa Amalfitana és un d’aquests destins que t’enamoren en descobrir-los al volant. És, potser, un dels itineraris amb cotxe més bells del món. Aquesta escapada proposa un trajecte que atrapa al viatger des del primer quilòmetre, gràcies al seu important llegat històric, a la seva deliciosa gastronomia i als seus inesborrables i bells paisatges mediterranis. Amb el silenciós i imponent Vesubio sempre en l’horitzó, aquest apassionant viatgi part de la vitalista, bulliciosa i genuïna ciutat de Nàpols i recorre cap al sud la badia de Nàpols fins a arribar al magnífic jaciment arqueològic de Pompeia. L’Escapada continua per la divina Costa Amalfitana i el Golf de Sorrento, amb obligades parades en elegants viles com Amalfi, Positano i la pròpia Sorrento. T’atraparà la insòlita bellesa dels seus paisatges verticals i d’aquestes encantadores localitats de postal enfilades en impossibles penya-segats. Encara queda gaudir de Salern i dels magnífics paisatges que porten fins a les ruïnes gregues de Paestum, la bellesa de les quals és cèlebre i reconeguda a tot el món. Per no parlar que la cuina de la Costa Amalfitana és espectacular, la qual cosa converteix el viatge en una completa experiència que farà les delícies dels viatgers més sibarites.

ITINERARI

Dia 1 – Espanya / Nàpols (Mitja pensió)

 

Sortida amb avió a Nàpols. Trasllat a l’hotel. Abans del sopar, trobada amb el nostre guia acompanyant. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 2 – Nàpols / Herculano / Pompeia / Nàpols (Pensió completa)

 

Esmorzar. Sortida cap a Herculano i Pompeia per a la visita de les excavacions que han retornat les restes de les antigues ciutats enterrades sota les cendres durant l’erupció del Vesubio l’any 79 d. C. Dinar durant l’excursió. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 3 – Nàpols / Capri / Nàpols (Pensió completa)

 

Esmorzar. Sortida amb vaixell cap a l’illa de Capri, meravellosa expressió de naturalesa, història i glamur. Visita a la vila San Michele i dinar en restaurant. A la tarda trasllat als jardins d’Augusto on admirarem els famosos farallons i Marina Piccola. Temps lliure per a les compres, retrobament amb el grup en l’embarcador. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 4 – Nàpols / Àrea de Salern (Pensió completa)

 

Esmorzar. Visita del centre històric de Nàpols on admirarem l’Església de Santa Clara i el seu claustre, la catedral de San Gennaro, les botigues artesanals de Sant Gregori Armeno i les zones històric-monumentals que envolten la localitat. Dinar durant l’excursió i degustació de pizza. A continuació, passeig guiat per Via Toledo amb l’homònima parada del metro, entre les més visitades d’Europa, admirant la Galeria Umberto I, Plaza Plebiscito, els exteriors del Teatre Sant Carlo, el Palau Real, el Castell Medieval dels Anjou i Piazza del Municipi. Arribada, sopar i allotjament.

 

 

Dia 5 – Àrea de Salern / Amalfi / Sorrento / Positano / Àrea de Salern (Pensió completa)

 

Esmorzar. Sortida cap a Sorrento i visita de la ciutat. Continuació al llogaret de Positano, una de les poblacions més belles de la Costa Amalfitana. Temps lliure. Sortida en ferri regular cap a Amalfi. Dinar i temps lliure. Sortida en ferri regular a Salern. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 6 – Àrea de Salern / Paestum / Àrea de Salern (Pensió completa)

 

Esmorzar. Sortida cap a Paestum per a la visita de les excavacions arqueològiques i del museu. Dinar en una empresa agrícola amb una petita degustació de l’autèntica mozzarella de búfala. Visita del celler i les seves instal·lacions. Retorn a Salern i passeig pel centre. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 7 – Àrea de Salern / Caserta / Nàpols (Pensió completa)

 

Esmorzar. Sortida cap a Caserta per a la visita del majestuós palau Real i el parc Vanviteliano. Continuació cap a Nàpols, dinar i tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 8 – Nàpols / España

 

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport. Vol de retorn a Espanya.

 

 

 

Hotels previstos o similars: Opció  turista superior inclosa

 • Nápoles (4 nits): NH Ambassador / Naples / Nuvó / Poseidon.
 • Área de Salerno (3 nits): Grand Hotel Salerno / Holiday Inn Cava de Tirreni.

 

 

 

 

 

 

Pots millorar el viatge, contacta amb nosaltres i et donem detall de les opcions disponibles.

 

 

 

EL PREU INCLOU

 

  • Bitllet línia regular, classe turista “D”, amb la companyia Vueling, amb una peça d’equipatge facturat inclòs.
  • 7 nits als hotels previstos o similars, en règim de mitja pensió (amb begudes), en hab. doble.
  • 6 dinars (amb begudes) segons itinerari.
  • Trasllats aeroport – hotel – aeroport a regular.
  • Guia acompanyant de parla hispana/ italiana del dia 2 al 7.
  • Bitllet de ferri anada i volta a Capri.
  • Assegurança d’Inclusió.
  • Taxes aèries i carburant: 50.- (Subjecte a canvis segons data d’emissió).
  • Documentació.
  • Assistència Viuelmon durant tot el viatge.

Preus en base a habitació doble.

Pregunteu-nos per altres possibilitats d’allotjament o distribució.

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva.

Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

EL PREU NO INCLOU

 

 • Entrades no incloses. El paquet d’entrades, de pagament directe és d’aprox. 71.-
 • Res no especificat a l’itinerari i el viatge inclou.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres ciutats, t’enviem una proposta per correu.