Descobrint Sri Lanka

10 dies i 7 nits | 1.750 €

Sri Lanka, platges de somni, esports aquàtics, paisatges impressionants amb llacunes, camps de cultiu, boscos, muntanyes, sinuosos rius, cascades i abundància de vida salvatge, molta d’ella endèmica. Llocs històrics, antigues ciutats, fortes colonials i una vibrant cultura que inclou folklore, artesanies i grans festivals, al costat d’encantadora gent de diverses ètnies i cultes. Vols descobrir-la?

ITINERARI

Dia 1 – España / Colombo

 

Sortida amb avió a Colombo via ciutat de connexió.

 

 

Dia 2 – Colombo / Dambulla

 

Arribada, recepció i sortida a Dambulla, la base idònia per a visitar el triangle cultural de Sri Lanka. Arribada a l’hotel. Opcionalment els proposem gaudir d’un massatge aiurvèdic de 45 minuts. Consultar suplement. Sopar a l’hotel. Allotjament.

 

 

Dia 3 – Dambulla / Anuradhapura / Mihintale / Dambulla (Pensió Completa)

 

Esmorzar. Dia complet d’excursió a Anuradhapura, capital de Sri Lanka des del segle V a. C fins al segle X d. C, on veurem les gegantesques Dagobas de Jethavana i Abhayagiri, l’arbre sagrat Sri Maha Bodhi i les ruïnes del Palau Brazen, construït en el segle II a. C. Continuació a Mihintale, lloc sagrat per als budistes pel fet que aquest culte es va difondre a Sri Lanka en el segle III a. C a. C. des d’aquest lloc. Des del cim de la roca gaudirem una vista de la jungla circumdant. Retorn a Dambulla. Sopar en hotel. Allotjament.

 

 

Dia 4 – Dambulla / Sigiriya / Polonnaruwa / Dambulla (Pensió Completa)

 

Esmorzar. Al matí, excursió a la Roca del Lleó de Sigiriya, superba fortalesa construïda pel rei Kasyapa en el segle V, amb els seus frescos mundialment coneguts de les “Donzelles Daurades”. A la tarda, visita de Polonnaruwa, la capital de Sri Lanka en els segles XI i XII, podrem contemplar les ruïnes del Palau Real i les estàtues del Gal Vihara amb els quatre grans Budes tallats en la roca granítica. Opcionalment els proposem l’excursió al Parc Nacional de Minneriya, on podran gaudir d’un safari en un dels centres de migració d’elefants més importants del país. Consultar suplement. Retorn a Dambulla. Sopar a l’hotel. Allotjament.

 

 

Dia 5 – Dambulla / Matale / Kandy (Pensió Completa)

 

Esmorzar. Sortida en direcció Kandy, visitant en ruta les coves de Dambulla que en el segle II a. C. van ser transformades en temples budistes. Continuarem el nostre camí visitant el jardí de les espècies en Matale i una fàbrica de Batik. Arribada a Kandy. A la tarda realitzarem la visita de la ciutat, coneixent el Temple on es conserva com a relíquia una dent de Buda. A la nit assistirem a un programa folklòric amb danses típiques de Sri Lanka. Sopar a l’hotel. Allotjament.

 

 

Dia 6 – Kandy / Peradeniya / Kandy (Pensió Completa)

 

Esmorzar. Sortida cap a Peradeniya per a visitar el famós Jardí Botànic, el més gran del país, que alberga més de 4000 espècies de plantes. Retorn a Kandy per a visitar alguns dels seus temples budistes, com el Temple Gadaladenyia Vihara i el Temple Embekke. Sopar i allotjament.

 

 

Dia 7 – Kandy / Nuwara Eliya (Pensió Completa)

 

Esmorzar. Sortida cap a Nuwara Eliya, tradicional lloc de descans de la colònia anglesa situat als peus de la Muntanya Pidurutalagala, i que encara conserva un estil victorià visible en les seves elegants mansions, el seu camp de golf i el seu hipòdrom. En ruta, visita d’una plantació de te, on podrem veure els processos de selecció i processament. Arribada i a la tarda, visita de la localitat. Sopar a l’hotel. Allotjament.

 

 

Dia 8 – Nuwara Eliya / Colombo

 

Esmorzar. Sortida per carretera cap a Colombo via Kitulgala, el lloc on es va filmar “el Pont sobre el riu Kwai”. A la tarda, visita de Colombo, capital de Sri Lanka i un dels ports més importants de l’Índic. La visita panoràmica de la ciutat inclou el Fort i la zona del basar, la Plaça de la Independència, la zona residencial coneguda com “Cinnamon Gardens” i el Vell Parlament. Allotjament.

 

 

Dia 9 – Colombo / España

 

Esmorzar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per a sortir amb avió a Espanya via ciutats de connexió.

 

 

Dia 10 – Espanya

 

Arribada.

 

 

 

Hotels previstos o similars: 

 

Categoria A:

 

  • Dambulla (3 nits): Pelwehera Village Resort (Turista Superior).
  • Kandy (2 nits): Senani Hotel Kandy (Turista Superior).
  • Nuwara Eliya (1 nit): Heaven Seven (Turista Superior).
  • Colombo (1 nit): Fairway Colombo (Turista Superior).

 

Categoria B:

 

  • Dambulla (3 nits): Amaya Lake (Primera Superior).
  • Kandy (2 nits): OZO (Primera Superior).
  • Nuwara Eliya (1 nit): Jetwing St. Andrew’s (Primera).
  • Colombo (1 nit): Cinnamon Lakeside (Luxe).

 

 

 

Opció 2 nits extensió platja suplement 220,- per persona

 

Pots millorar el viatge, contacta amb nosaltres i et donem detall de les opcions disponibles.

 

 

 

EL PREU INCLOU

 

    • Bitllet línia regular, classe turista “O”, amb la companyia Turkish Airlines.
    • 7 nits als hotels previstos o similars, en categoria A, en règim d’allotjament i esmorzar.
    • 6 sopars i 6 dinars segons itinerari.
    • Guies locals de parla hispana.
    • Transport en vehicles amb aire condicionat.
    • Assegurança d’inclusió.
    • Documentació.
    • Assistència Viuelmon durant tot el viatge.

Preus en base a habitació doble.

Pregunteu-nos per altres possibilitats d’allotjament o distribució.

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva.

Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

EL PREU NO INCLOU

 

  • Res no especificat a l’itinerari i el viatge inclou.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres ciutats, t’enviem una proposta per correu.