Title Image

Vietnam

12 dies des de | 1.980 €

Comença pels llocs imprescindibles del Vietnam i amplia el viatge com vulguis; platges solitàries a l’illa de Con Dao, poblats rurals a la vall de Mai Chau, trekking a la vall de Sapa o navega pel Delta del Mekong.

ITINERARI

Dia 1 BARCELONA – HANOI

Sortida en vol regular amb destinació a Hanoi , via punt europeu . Nit a bord .

 

Dia 2 HANOI

Arribada a l’aeroport de Hanoi i recepció a l’aeroport. Trasllat a l’hotel. Tarda lliure. Allotjament.

 

Dia 3 HANOI

Esmorzar. Visita de la ciutat incloent l’exterior del Mausoleu de Ho Chi Minh, la casa de Ho Chi Minh, la Pagoda del Pilar, les Pagodes Tran Quoc i Quan Thanh i el Temple de la Literatura. Dina , seguit de la visita de la Pagoda Ngoc Son, enmig del llac Hoan Kiem, i passeig pel Barri Antic de Hanoi. Al final de la tarda, un espectacle tradicional de marionetes sobre aigua al Teatre Thang Long. Allotjament .

 

Dia 4 HANOI – HALONG CREUER

Esmorzar. Sortida per carretera cap a la Badia de Halong. Arribada i embarcament a bord d’un jonc. Dinar a bord. Creuer per la badia amb parada per visitar algunes coves o pobles flotants. Sopar i allotjament a bord.

 

Dia 5 HALONG – HANOI – DANANG – HOI AN

De retorn al port de la ciutat de Halong es servirà un bufet d’ esmorzar-dinar. Desembarcament i trasllat a Hanoi. Temps lliure a la ciutat fins el trasllat a l’aeroport per embarcar en vol a Danang. Arribeu i trasllat a Hoi An Sopar i allotjament.

 

Dia 6 HOI AN

Esmorzar. Visita de la ciutat amb les antigues cases dels comerciants, el Pont Cobert Japonès i el colorit mercat. Dinar. Tarda lliure. Recomanem fer una visita opcional a My Son, la capital i centre religiós de l’antic regne de Champa. Allotjament.

 

Dia 7 HOI AN – DA NANG – HUE

Esmorzar. Temps lliure fins el trasllat a Hue, l’antiga capital imperial del Vietnam, passant pel pas Hai Van ( Pas dels Núvols ) i la platja de Lang Co Arribada, sopar i allotjament.

 

Dia 8 HUE

Esmorzar, seguit d’un passeig en vaixell pel riu dels perfums, per visitar el lloc religiós més famós de Hue, la Pagoda Thien Mu Visita de la ciutadella Imperial i del mercat Dong Ba. Després, un passeig en cicle per la ciutat antiga fins al llac de Tinh Tam. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visita als mausoleus dels emperadors Tu Duc i Khai Dinh i la sorra de tigres Ho Quyen. Allotjament.

 

Dia 9 HUE – HO CHI MINH

Esmorzar. Vol a Ho Chi Minh. Arribada. Dinar. A la tarda, trasllat a la ciutat de Ho Chi Minh, passeig pel centre de la ciutat per descobrir a peu la catedral de Notre Dame (sense entrada), l’oficina de Correus, el Teatre Municipal i l’Ajuntament. Allotjament.

 

Dia 10 HO CHI MINH CITY – BEN TRE (Delta del Mekong) HO CHI MINH

Esmorzar. Sortida cap al Delta del Mekong. Arribada a la ciutat de My Tho, embarcament en un vaixell local per dirigir cap a Ben Tre, passant per les belles illes del Drac, l’Unicorn, de la Tortuga o del Fènix al riu Tien. Retorn a My Tho. Dinar i retorn a Ho Chi Minh. Allotjament.

 

Dia 11 HO CHI MINH – BARCELONA

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per tornar a Barcelona. Nit a bord.

 

Dia 12 BARCELONA

Arribada

EL PREU INCLOU
  • Vol des de Barcelona
  • Trasllats i visites amb guia en castellà
  • 9 nits habitació doble hotels categoria primera
  • Règim de Mitja Pensió
  • Taxes
  • Assegurança bàsica de viatge
  • Documentació i assistència viuelmon
  • Opció hotels turista descompte de 95 € per persona
  • Opció hotels Luxe suplement 180 € per persona
  • Demana’ns informació per allargar el viatge a l’illa de Con Dao, a la Vall de Sapa o Mai Chau.

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva.

Viatge mínim per a dues persones en habitació doble.

Et recomanem reservar amb previsió (*) places subjectes a disponibilitat, recomanem reservar amb previsió.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres zones, t’enviem una proposta per correu.