Title Image

Ruta per Polònia en cotxe

8 dies | 690 €

Ruta de mitja lluna per la gran Polònia, visitant les principals ciutats com Varsòvia, totalment reconstruïda, per començar  i guardant pel final Cracòvia, que conserva els seus  carrers medievals originals. En ruta, Poznan, una de les ciutats més antigues, en contrast amb la ciutat de Wroclaw, que vol posicionar-se com a centre financer del país. Polònia és plena de grans espais naturals que juntament amb una geografia gairebé plana, fan d’aquest destí una elecció ideal per rutes en cotxe.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona / Varsòvia

Presentació a l ‘aeroport de Barcelona per embarcar amb destinació Varsòvia. Arribada i recollida del cotxe de lloguer per a començar la ruta programada. Dia lliure per una primera ullada a la capital polonesa. Allotjament.

 

Dia 2 Varsòvia

Esmorzar. Et recomanem començar el dia passejant pel casc antic de la ciutat, Stare Miasto, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La ciutat vella va ser completament destruïda durant la Segona Guerra Mundial i posteriorment reconstruïda, mantenint l’aspecte original que tenia abans del 1944. Et proposem visitar el castell Reial, la plaça de l’Mercat i les antigues muralles que envolten la part antiga de la ciutat. La ciutat nova té una interessant mostra d’arquitectura barroca. Altres llocs per recórrer són el Parc Reial Lazienki i l’antiga residència d’estiueig real o el Palau de Wilanow. Allotjament.

 

Dia 3 Varsòvia / Poznan – 310km

Esmorzar. Sortida en direcció a la ciutat de Poznan, capital de la província de Polònia Major, coneguda per la plaça del mercat amb les cases de colors que envolten l’ajuntament, on cada migdia sonen les campanes de la torre del ‘rellotge amb una sorpresa. Interessant la visita a l’església de Sant Estanislau, el castell Reial, on  gaudireu d’unes fabuloses vistes de la ciutat, la catedral i el parc de l’estany Malta. Allotjament.

 

Dia 4 Poznan / Wroclaw – 175 km

Esmorzar. Avui direcció sud cap a Wroclaw, també coneguda com Wroclaw o la “Venècia de Polònia”, amb els seus més de 100 ponts i 12 illes. Important ciutat universitària del país. Els “nans” són un dels símbols de Wroclaw, petites figures representant alguns oficis o costums quotidianes, acceptes el repte de trobar els “nans”? la majoria amagats en racons o entre l’arquitectura d’estil gòtic dels seus edificis, com el seu impressionant ajuntament. Allotjament.

 

Dia 5 Wroclaw / Auschwitz / Cracòvia – 295 km

Esmorzar. Sortida cap a Oswiecim, a uns 60 km de Cracòvia, tristament conegut pel seu nom alemany: Auschwitz. Visita a l’antic camp de concentració, construït pels nazis el 1940, que juntament amb un altre camp construït el 1942 a Brzezinka (Birkenau) va arribar a ser el lloc d’extermini d’un milió i mig de persones. Continuació a Cracòvia. Arribada i allotjament.

 

Dia 6 Cracòvia

Esmorzar. Imprescindible visitar la ciutat. La plaça del ‘Mercat, una de les més grans d’Europa, la basílica de Santa Maria, la torre de l’Antic Ajuntament i sempre concorreguda llotja dels Draps, un lloc ideal per comprar objectes típics i artesanals. Al turó de Wawel trobaràs el monumental castell just a la banda de la catedral. Allotjament.

 

Dia 7 Cracòvia / Wielickza / Tarnów / Cracòvia – 198 km

Esmorzar. Sortida cap a les Mines de Sal de Wieliczka. Les mines tenen una longitud de més de 300 km i estan a gairebé 330 metres de profunditat, el recorregut per diferents sales i galeries inclou també la gran capella de St. Kinga. A la sortida, proposem continuar cap Tarnów i els seus voltants, on es conserven interessants mostres de la tradicional arquitectura de fusta polonesa. Un dels llocs més representatius és l’església de Lipnica Morowana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. En Tarnów, coneguda com la “Perla de el Renaixement”, no et pots perdre el seu casc antic, on destaquen els edificis de l’Ajuntament i la Catedral. Retorn a Cracòvia. Allotjament.

 

Dia 8 Cracòvia / Barcelona

Esmorzar. Presentació a l’aeroport per a la devolució del cotxe de lloguer i embarcament en el vol de tornada.

 

 

 

Hotels previstos o similars: Opció  turista superior inclosa

 • Varsòvia (2 nits): Metropole / Campanille / MDM 3 *.
 • Poznan (1 nit): Altus / Hampton By Hilton Poznan Old Town 3 *.
 • Wroclaw (1 nit): Duet / Europejski 3 *.
 • Cracòvia (3 nits): Campanille / Atrium / BW Plus Old Town 3 *.

 

 

Opció Hotels  Primera suplement 168, – per persona

 • Varsòvia (2 nits): Novotel Centrum / Polona Palace / Mercure 4 *.
 • Poznan (1 nit): Pur Poznan Stare Miasto / DeSilva Premium Poznań.
 • Wroclaw (1 nit): Qubus Wroclaw / Art Hotel 4 *.
 • Cracòvia (3 nits): Andel’s / Imperial / Kossak 4 *.

 

 

Grups de cotxe:

Grup A: Opel Corsa o similar (2-3 Adults).

Grup C: Opel Astra o similar (2-4 adults, 3 maletes). Suplement 105, – per setmana / vehicle

Grup S: Opel Insígnia o similar (2-5 adults, 3 maletes). Suplement 210, – per setmana / vehicle

 

 

Pots millorar el viatge, contacta amb nosaltres i et donem detall de les opcions disponibles.

 

 

 

EL PREU INCLOU

 

  • Vols des de Barcelona. taxes incloses.
  • 7 nits en règim d’allotjament i esmorzar.
  • Hotels categoria turista superior cèntrics.
  • Cotxe de lloguer 7 dies del grup A,  km il·limitat, impost i asseg.obligatòria.
  • Càrrec de OW cotxe de lloguer.
  • Assegurança bàsica amb garantia Covid19 .
  • Documentació.
  • Assistència Viuelmon durant tot el viatge.

Preus en base a habitació doble.

Pregunteu-nos per altres possibilitats d’allotjament o distribució.

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva.

Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

EL PREU NO INCLOU

 

 • Res no especificat a l’itinerari i el viatge inclou.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres ciutats, t’enviem una proposta per correu.