Title Image

Mercats de Nadal a Nova York

7 dies | 1.970 €

Mercats de Nadal a Nova York. Acompanya’ns a conèixer la ciutat, tota engalanada per rebre les festes Nadalenques, visitarem els llocs més emblematics, sempre acompanyats pel nostre guía local que ens recomanarà els millors comerços per les compres de Reis. T’ho perdràs?

ITINERARI

Dia 1 BARCELONA – NOVA YORK 

Trobada a l’aeroport de Barcelona amb el nostre acompanyant i la resta del grup que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol directe a Nova York. arribada i trasllat a l’ hotel situat al centre de la ciutat. Llums multicolors i ornaments de Nadal ens esperen en carrers i places. Allotjament.

 

Dia 2 NOVA YORK – MANHATTAN SUD 

Esmorzar. Dedicarem tot el matí acompanyats del guia local per visitar el sud de Manhattan. Iniciarem el recorregut baixant per la famosa Cinquena Avinguda fins Flatiron Building i continuarem al sud de la ciutat fins arribar a Wall Street, considerat el centre històric del districte financer. Seguirem el recorregut fins la Zona Zero per conèixer el monument a les víctimes de l’atemptat l’11 d setembre de 2001. Continuarem el nostre recorregut apropant-nos a Battery Park des d’on veurem la cèlebre Estàtua de la Llibertat. Acabarem el matí a One Word Observatory, espectacular Mirador del nou Word Trade Center. A la tarda podrem visitar un dels 10 mercats nadalencs més famosos de la ciutat, situat al parc de Bryant Park. Allotjament.

 

Dia 3 NOVA YORK -BRONX – QUEENS – BROOKLYN 

Esmorzar. Iniciarem el dia al Bronx el centre de la cultura Underground de Nova York. Durant el recorregut veurem l’estadi dels New York Yankees, ens acostarem a les mansions Bonnxvile i coneixerem l’entorn on van néixer estils musicals com el hip-hop i el rap. Continuarem fins al barri de Queens, l’epicentre del jazz durant la Dècada de els 40 on residien famosos com Louis Amstrong Count Basie i Ella Fitzgerald. Durant el Recorregut veurem l’estadi de beisbol dels Mets, el Centre Nacional d’Tennis i el famós parc de Flushing Meadows. Finalment arribarem al districte més famós de la ciutat; Brooklyn. Durant la nostra visita recorrerem el barri de la comunitat jueva ortodoxa i ens acostarem a la cultura afroamericana, una de les més distintives de Nova York. Finalitzarem el recorregut al peu del famós Pont de Brooklyn per admirar el Skyline de Manhattan. Resta de tarda lliure, passejarem per la ciutat per seguir coneixent-la o visitar algun dels seus mercats tradicionals de Nadal. Allotjament.

 

Dia 4 NOVA YORK -ALT MANHATTAN – HARLEM 

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el dia amb la visita de l’Alt Manhattan, barri situat al nord de la ciutat. Durant el recorregut veurem la Universitat de Columbia i el edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon i ens aproparem al Lincoln Center, finalitzarem el recorregut en el famós barri de Harlem, centre de la cultura afroamericana a Nova York, veurem el monument a l’escriptor i activista Frederic Douglas, la magnífica arquitectura del barri, les persianes dels comerços pintades amb imatges de Mandela, Malcom X i Martin Luther King, pintades per Franco the Great, Teatre Apollo On van actuar artistes com Ella Fitzgerald, Tina Turner o Michael Jackson. Per finalitzar la nostra visita assistirem a una missa Gospel. Resta de la tarda lliure o qui ho desitgi visitarem amb el nostre guia un altre dels mercats nadalencs més interessants d’aquesta ciutat. Allotjament.

 

Dia 5 NOVA YORK – Meatpacking – SOHO 

Esmorzar. Avui recorrerem Nova York en transport públic, el mitjà que cada dia utilitzen milions de neoyorquines. Agafarem el metro fins arribar al barri de West Chelsea, on veurem el curiós High Line Park. Construït sobre les vies elevades D’una antiga línia de trens de merc ¡aderies, Aquest parc cobreix el traçat de les vies des del Centre de Convencions fins el districte de Meatpacking, una antiga zona d’escorxadors i processadors de carn actualment convertit en un dels barris de moda de Nova York. A la tarda amb nostre guia farem un passeig pel barri del Soho, un dels districtes més bohemis de la ciutat. Allotjament.

 

Dia 6 NOVA YORK – BARCELONA 

Esmorzar. Disposarem de temps lliure per descansar a l’hotel, demà de compres o amb el nostre acompanyant acudir a algun dels múltiples grans magatzems que hi ha a la ciutat per efectuar les últimes compres. A una hora prèviament concertada ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a casa. nit a bord.

 

Dia 7 BARCELONA 

Arribada a primera hora del matí i fi del viatge.

EL PREU INCLOU
  • Trasllat a l’aeroport / hotel / aeroport.
  • Vol directe Barcelona -New York – Barcelona. (taxes 390,- incloses)
  • 5 nits d’estada en Hotel 4 **** amb esmorzars Buffet a l’hotel.
  • Autocar per realitzar les excursions
  • Visites amb guia local i acompanyant (amb un mínim de 14 participants seran privades per al grup)
  • Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura covid’19
  • Maleta facturada
  • Documentació de viatge i assistència Viuelmon

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva.

Viatge mínim per a dues persones en habitació doble.

Et recomanem reservar amb previsió.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres zones, t’enviem una proposta per correu.