Title Image

Laos cataractes de Kuang Xing

8 hores | 90 €

Descobreix Luang Prabang, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que et sorprendrà per la seva arquitectura colonial, magnífics temples i joies naturals com les cataractes de Kuang Xing.

 

El més important:

  • Conèixer com vivien els membres de la reialesa a l’antic Palau Reial
  • Visitar els monestirs de Vat Xieng Thong, Vat Saen i Vat Visoun
  • Fotografiar les famoses cataractes de Kuang Xing
ITINERARI

Explora el patrimoni històric de Luang Prabang acompanyat d’un guia que et relatarà interessants històries sobre aquesta ciutat, coneguda pels seus temples budistes. Durant el matí visitaras l’antic Palau Reial, convertit avui en museu. A més de contemplar la sòbria arquitectura exterior, podràs passejar per les dependències i admirar el mobiliari, vaixelles, vestimenta, etc. dels antics membres de la reialesa així com una col·lecció de cotxes. També a la primera meitat del dia tindràs l’oportunitat de descobrir alguns dels temples més fotografiats, com els monestirs de Vat Xieng Thong, Vat Saen i Vat Visoun.

 

Després de dinar, posarem rumb al poblede Ban Phanom, famós per la seva tradició tèxtil. Els seus habitants encara conserven les tècniques per teixir que s’utilitzaven en èpoques anteriors, quan el poble teixia tèxtils per a la reialesa.

 

La següent parada són les increïbles cataractes de Kuang Xing, un paradís situat en un parc natural a les afores de la ciutat. Sens dubte, aquest lloc, envoltat de piscines naturals d’aigües turqueses, és ideal per gaudir d’un refrescant bany.

 

De tornada a Luang Prabang ens aturarem a Ban Na Oun per apreciar algunes mostres d’artesania tradicional abans de fer una última parada al turó de Phou Si, on podràs gaudir d’excepcionals vistes de la ciutat.

EL PREU INCLOU
  • Durada, 8 hores
  • Inclou dinar

Recomanem reservar sempre amb previsió.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres zones, t’enviem una proposta per correu.