Title Image

Eslovènia al teu aire

8 dies | 1.095 €

Petit país situat en una zona privilegiada que li proporciona una natura espectacular; llacs, coves, cims, preciosa costa del golf de Trieste, penya-segats i a l’hora, ciutats medievals de conte amb castell inclosos. Eslovènia et permet gaudir d’ activitats molt dispars, des de trekking, a relaxar-te bora un llac o platja, navegar en barca, miradors, sense oblidar la gastronomia local . Si vols fer-ho tot, les curtes distàncies ho permeten.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Ljubljana

Sortida en vol de línia regular amb destinació LJUBLJANA. Arribada i lliurament del cotxe de lloguer. Allotjament.

 

Dia 2 Ljubljana

Esmorzar .Podeu visitar les Coves de Postojna, el castell de Predjama, i per la tarda la capital d’Eslovènia.

 

Dia 3 Ljubljana – Maribor

Esmorzar. Pel matí sortida cap a la regió d’Estíria per descobrir aquesta regió, recomanem visitar Ptuj, amb les cobertes de teules vermelles.

 

Dia 4  Maribor – Bled

Esmorzar. Avui anirem cap a la Vall de Logar envoltada dels Alps de Kamnik i Savinja i les muntanyes de Karavanke. Després, i per acabar Bled, amb el llac el castell i l’església a l’illa.

 

Dia 5  Bled – Goriška Brda

Esmorzar. Podeu anar cap al llac de Bohinj, el més gran d’Eslovènia. Creuant els Alps Julians per un camí panoràmic arribareu a la vall de Soca on trobareu els millors vins del país.

 

Dia 6  Goriška Brda – Portoroz

Esmorzar. Avui anirem cap a la costa, de camí podreu visitar les ciutats fronteres de Gorizia (Itàlia) i Nova Gorica (Eslovènia), amb la plaça que comparteixen Eslovènia i Itàlia. I el monestir franciscà de Kostanjevica

 

Dia 7 Portoroz – Ljubljana

Esmorzar. De camí cap a Ljubljana podeu visitar Hrastovlje, on a l’ església de la Santíssima Trinitat, on es troba la “Dansa de la Mort”. Després podeu continuar cap a Lipica, famosa per la cria de cavalls blancs Lipizzaner.

 

Dia 8 – Ljubljana – Barcelona

Esmorzar. Devolució del cotxe de lloguer a l’aeroport i embarcament al vol de tornada.

EL PREU INCLOU
  • Vols des de Barcelona amb maleta facturada.
  • Cotxe de lloguer Cat.B
  • Recollida i devolució a l’aeroport. Quilometratge il·limitat i assegurances obligatòries.
  • Allotjament i esmorzar en hotels 3 *
  • Assegurança bàsica.
  • Assistència Viuelmon.
  • Documentació de viatge i Taxes

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

Pregunteu-nos per altres possibilitats d’allotjament o distribució.

Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d’afegir dies, visites o altres ciutats, t’enviem una proposta per correu.