Title Image

Samarkanda Uzbekistan con nosotros

9 días | 1.924 €

Samarkanda, parada obligada de les caravanes de comerciants fa més de 2000 anys, centre cultural i econòmic durant molts anys, fet que és visible en les meravelles arquitectòniques que es conserven, està situada al ben mig d’Asia central, formant part de la mítica ruta de la seda, continua sent parada obligada per al viatger curiós de la nostra història.

ITINERARIO

DIA 01 Barcelona – Istambul -Tashkent

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida. Embarcament al vol de Turkish Airlines cap a Istanbul i posterior connexió cap a Tashkent. Nit a bord.

 

DIA 02 Tashkent

Arribada a la tarda, trasllat a l’hotel sopar i allotjament.

 

DIA 03 Tashkent – vol a Urgench- Jiva

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem una excursió per la ciutat, és una de les ciutats més antigues de l’Asia Central i té una història de més de 2200 anys. Visitarem el meravellós complex Khasti Imam situat a la part vella de la ciutat que va ser un centre de la cultura d’Islam molts anys a l’Uzbekistan. Tambíen tindrem l’oportunitat de visitar un basar local Chorsu. Aquest basar és un més grans i famosos de la capital. Sota les set cúpules, hi ha pavellons on els grangers venen els seus propis productes. Aquí podrem provar diferents espècies, verdures i fruites orientals. A part de l’ambient oriental, Taixkent té elements de ciutat moderna, com el metro amb el qual podrem arribar al centre i veure la Plaça d’Amir Temur i La Plaça del teatre Alisher Navoi. Per tarda volarem a Urgench. Després de l’arribada trasllat a Jiva check in sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 04 – Jiva

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb una excursió per Jiva (declarada com a patrimoni mundial de la UNESCO), una de les ciutats millors conservades de la Ruta de la Seda. La capital de l’khanato Jiva s. XVII, encara guarda l’ambient misteriós de l’antiga ciutat oriental. Això es pot notar especialment a la part vella de la ciutat – Ichan Kala on estan situats gairebé tots els monuments històrics i arquitectònics. Passejant pels carrers estrets trobarem palaus decorats amb mosaic, mausoleus, mesquites, i madrasses construïts amb maons d’argila. Hi ha moltes columnes i portes ricament decorades per la talla de fusta, una tècnica molt popular a Jiva des dels temps antics. Quedarem impressionats amb la Fortalesa Ark, el Palau Tash Hovli, la mesquita Djuma (mesquita de divendres) i mausoleu Pakhlavan Mahmud. Després podrem gaudir de la silueta del minaret Islam Khodja. Finalment trasllat, allotjament i sopar a l’hotel

 

DIA 05 Jiva- Bujara

Esmorzar a l’hotel. Trasllat i iniciarem una sortida per carretera a Bukharà pel desert. Arribada a Bukharà a la tarda, check in a l’hotel, sopar i allotjament.

OPCIONAL: el trasllat Jiva- Bukharà amb tren (és possible fer-lo servir segons horari de tren: Dimarts, divendres, diumenge (8:30-14:44) 0065,- per persona

 

DIA 06 Bujara

Esmorzar a l’hotel. Trasllat i visita per la ciutat de Bujara també anomenada “Santa o Beneïda”. On trobarem monuments únics en arquitectura antiga. Aquesta va ser una ciutat molt important per als mercats de la ruta de la Seda durant molts segles. També podrem gaudir de les vistes de l’Mausoleu Samanids s IX-X que impressiona pel seu ornament. Culminarem amb la visita a Ark, la Madrassa Chor- Minor, el conjunt Poyi Kalon, la madrassa Ulugbek i si el temps ho permet altres monuments arquitectònics. Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 07 Bujara – Samarcanda

Esmorzar a l’hotel i trasllat a Samarcanda una de les ciutats més antigues del món, coetani d’Atenes, Roma i Babilònia. Samarcanda té mes de 2500 anys i anomenada “Perla de l’Orient o Meravella del món”. Seguirem la ruta pel Mausoleu Guri- Emir i l’enterrament de la volta de la dinastia Timuridos, recorda de lluny una tulipa blava. amb pètals de color turquesa. Culminarem a la Plaça Reguistán que és el cor de Samarcanda. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 08 Samarcanda – Tashkent

Esmorzar a l’hotel. Visita a la Mesquita Bibi Khanum (s. XV) i el meravellós conjunt arquitectònic del (s X-XIX) que consisteix en uns mausoleus. Trasllat a Tashkent sopar i allotjament a l’hotel. Temps lliure per dinar i posterior trasllat en cotxe a Tashkent sopar i allotjament a l’hotel. OPCIONAL: trasllat en tren d’alta velocitat des de 39,- .

 

DIA 09 Tashkent – Barcelona

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol cap a Istanbul i posterior connexió cap a Barcelona. Arribada i fi de viatge.

EL PRECIO INCLUYE
 • Bitllet d’avió Barcelona / Istanbul / Tashkent / Istanbul Turkish Airlines .
 • 7 nits d’allotjament en règim de mitja pensió en hotels seleccionats.
 • Guia acompanyant de parla castellana
 • Transport en cotxe / minivan o autocar amb (aire condicionat) depenent de el nombre de persones que integren el circuit.
 • Entrades als llocs detallats en l’itinerari
 • Entrades per als museus, monuments i llocs històrics.
 • Vol Tashkent – Urgench
 • Assegurança bàsica
 • Taxes aèries i carburant
 • Documentació de viatge i assistència Viuelmon
 • Opció Pensió completa 222 € per persona
 • Sortides del 15 de juliol al 16 d’agost suplement 217 €
 • Demana’ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge. Sortides especials.

Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva.

Recomanem reservar sempre amb previsió.

Preus en base habitació doble.

Pregunteu-nos per altres possibilitats d’allotjament o distribució.

Pide cualquier cambio para mejorar tu viaje, hay posibilidad de añadir días, visitas u otras zonas, te enviamos una propuesta por correo.