• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
 • info@viuelmon.com

Yunnan, la Xina rural i Pequín amb nosaltres

15 dies

3.555

 

Sortida en privat  a la Xina rural el proper 11 de maig de 2019. Serem un grup de 15 persones i visitarem una regió inèdita d'aquest país, evitarem les grans aglomeracions i descobrirem una Xina tradicional en un entorn natural impressionant i una gran varietat ètnica. Ens allotjarem en  hotels amb encant i en pensió completa, acompanyats de la nostra guia resident al país, sense deixar-nos les icones de  Pequín; la gran muralla, el temple d'estiu i la ciutat prohibida. Et sorprendrà.

Itinerari:

11 MAIG • BARCELONA > PEQUIN > KUNMING

Presentació aeroport 3 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol regular destí Kunming. Nit a bord.

12 MAIG • KUNMING (1800m)

Arribada a Kunming capital de la província de Yunnan i trasllat a l'hotel. Kunming és coneguda a la Xina com "La ciutat de l'Eterna Primavera" i la seva situació permet al viatger gaudir d'un clima temperat durant tot l'any. SOPAR DE BENVINGUDA. Allotjament a Kunming.

13 MAIG • KUNMING >TUANSHAN > JIANSHUI

 Després de l'esmorzar sortida cap al petit poble de Tuanshan (aprox. 4 hores de trajecte) on passejarem per les seves antigues cases perfectament conservades i gaudirem de la seva magnífica arquitectura  tradicional de l'època Ming. També visitarem el pont de Shuanglong o dels Dos Dracs, construït durant la Dinastia Qing. Aquest pont és considerat una obra mestra entre els ponts de la Xina. A continuació,  seguirem fins Jianshui. Des d'aquesta antiga ciutat situada sobre la ruta de la Seda del Sud-oest de la Xina, més coneguda per l'antiga ruta del te i els cavalls, es controlava als passatgers que es dirigien cap a Vietnam, d'aquí que es  convertís en el S. XIII en un centre  polític i militar molt actiu. Avui, aquesta petita ciutat és com un veritable museu d'arquitectura antiga. Arribada a Jianshui i allotjament.

14 MAIG • JIANSHUI > YUANYANG

Al matí visitarem la ciutat antiga. A continuació, sortida cap a la població de Yuanyang (aprox. 4 hores de trajecte). En aquesta petita població, situada a 1800m d'alçada i llar de les minories Yi i Hani, es troben les terrasses d'arròs més belles i espectaculars del món incloses a la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO des de 2013. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament a Yuanyang.

15 MAIG • YUANYANG

Avui dedicarem el dia a descobrir els voltants de Yuanyang amb les seves terrasses d'arròs i les poblacions de les minories Yi i Hani. Si el clima ho permet, farem una caminada d'aprox. 1 hora entre terrasses. Allotjament a Yuanyang.

16 MAIG • YUANYANG > SHILIN O BOSC DE PEDRA

Després de l'esmorzar iniciarem el nostre camí cap a Shilin o Bosc de Pedra (aprox. 5 hores de trajecte). El Bosc de Pedra recentment inclòs en la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO, és un dels exemples més espectaculars de paisatge càrstic i és considerat un fenomen natural extraordinari i una referència geològica mundial. Arribada i visita. Allotjament a Shilin.

17 MAIG • SHILIN > WEISHAN

Avui sortirem cap a la població de Weishan (aprox. 6 hores de trajecte), un cop arribem visitarem la muntanya de Weibaoshan, considerada una de les catorze muntanyes taoistes més importants del país. A la tarda visitarem la ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming. Allotjament en Weishan.

18 MAIG • WEISHAN > DALI(1974m) > XIZHOU

Al matí sortida cap a la població de Dali (aprox. 1 hora i mitja de trajecte). Dali, població situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan amb una alçada mitjana

de 4000m i el llac Erhai, Dali està principalment poblat per la minoria Bai que es va instal·lar a la vora del

llac fa uns 3.000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, la ciutat conserva l'arquitectura tradicional dels bais. Arribada i visita de la ciutat antiga. A continuació, trasllat a la petita població de Xizhou, també habitada per l'ètnia Bai i menys turística que Dali. Aquí ens allotjarem en un hotel amb encant ubicat en una preciosa i antiga casa que va pertànyer a una família molt important que comerciava amb et. Allotjament en Xizhou.

19 MAIG • XIZHOU >ZHOUCHENG > SHAXI

Al matí visitarem les poblacions Bai de Xizhou i Zhoucheng on descobrirem la seva típica arquitectura, el  seu mercat local i provarem una de les seves especialitats. A continuació, sortida cap a la població de  Shaxi (aprox. 2 hores). Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Situada al sud-est del districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial a l'antiga ruta del Te i dels Cavalls durant les Dinasties Qing i Han. Des dels temps de la Dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre la província xinesa de Sichuan, Yunnan i el Tibet. En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre moreno, teles de Yunnan i Sichuan, pells i altres productes de la regió del Tibet. Tot i que aquesta ruta ja no segueix funcionant, la població de Shaxi  encara conserva els seus carrers empedrats i les seves cases tradicionals tal com estaven fa mil anys. Allotjament en Shaxi

20 MAIG • SHAXI > SHIBAOSHAN/MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA > ZHONGDIAN (SHANGRI-LA) (3200m)

Continuació de la ruta per carretera fins a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem Shibaoshan o la

muntanya dels tresors de pedra. Shibaoshan és una àrea muntanyosa situada a 12 km de la població

Shaxi coneguda per les seves escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748-902) i la influència en Yunnan del Budisme Mahayana procedent

del Tibet . Des d'aquí i si el temps ho permet, baixarem la muntanya a peu, és una baixada / caminada fàcil i molt agradable d'aprox. 1 hora / 1 hora i mitja. La població de Shangri.la es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 metres d'altura sobre el nivell del mar. Aquest lloc marca l'inici del món tibetà. Coneguda també amb el nom de Shangri-la, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton "Lost Horizon". Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament a Zhongdian.

21 MAIG • ZHONGDIAN

Avui visitarem el Monestir Songzanglin, conegut també com el "Petit Potala". Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos i el poble tibetà situat al costat del monestir. Donarem una volta per la ciutat antiga i visitarem la Reserva Natural de l'Estany Napa, una de les praderies més grans de la  zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d'animals, cavalls,llacs, ovelles, ànecs salvatges, etc. Allotjament en Shangri.la

22 MAIG • ZHONGDIAN > GOLA SALT DEL TIGRE > SHUHE (LIJIANG) (2500m)

Després de l'esmorzar sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang. Aquesta població conserva intacte i en la seva totalitat el nucli antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l'aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550m) que serveix, amb el seu cim permanentment coberta de neu, de símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang. Lijiang va ser declarada en 1999 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

En ruta visitarem la impressionant  Gola del Salt del Tigre. Aquí les aigües del riu Yangtzé han creat una de les goles més profundes del món. S'estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3900 metres d'altura. Arribada i trasllat a l'hotel amb encant que està situat a la població de Shuhe, més petita i menys turística que Lijiang. Temps lliure per visitar la ciutat antiga de Shuhe iallotjament.

23 MAIG • LIJIANG > PEQUIN

Al matí ens aixecarem aviat per anar a visitar la ciutat antiga de Lijiang abans que el turisme xinès surti al carrer i abans que les botigues obrin les seves portes, donarem també una volta pel seu mercat local, un dels més grans i variats de la província. A l'hora acordada, trasllat a l'aeroport per agafar el nostre vol direcció Pequín. Dinar lleuger a l'avió. Arribada.Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

24 MAIG • PEQUIN

Esmorzar. Sortida per a la visita de la Muralla i Palau d'Estiu. Dinar. Retorn a Pequín. Temps lliure. Sopar de l´ Ànec lacat. Allotjament.

25 MAIG • PEQUIN

Esmorzar. Sortida per a la visita de la Ciutat Prohibida, Plaça Tianmen. Dinar. Temps lliure fins a l'hora del sopar. Després del sopar, trasllat a l'aeroport. Tràmits de facturació.

26 MAIG • PEQUIN > BARCELONA

Sortida del vol directe a Barcelona. Nit a bord. Arribada a Barcelona.

 

El preu inclou : 

 • Vols des de Barcelona.
 • 9 nits d'allotjament.
 • Hotels categoria primera cèntrics.
 • Visites segons itinerari.
 • Assegurança bàsica.
 • Documentació de viatge.
 • Taxes aèries i carburant.
 • Assistència Viuelmon.
 • Itinerari PRIVAT de 15 dies/12 nits segons l’ indicat
 • Vols internacionals de linea regular amb la cia Air Xina i Taxes de bitllet incloses (260€)
 • PENSIO COMPLETA
 • Allotjament en els hotels indicats o similars, en habitació estàndard doble. HOTELS AMB ENCANT i CARÀCTER LOCAL A LES POBLACIONS DE Xizhou (Dali), Shaxi, Shuhe
 • (Lijiang) I Zhongdian (SHANGRI.LA)
 • EL TRANSPORT PER TERRA EN COTXE PRIVAT ACC, amb el mateix xofer i el mateix cotxe durant tot el recorregut
 • GUIA LOCAL i ACOMPANYANT española resident a Xina durant tot el recorregut. Persona amb un gran coneixement de la cultura i la llengua xinesa i amb una gran experiència portant grups per Yunnan
 • SOPAR DE BENVINGUDA a la ciutat de Kunming. I el sopar especial d'Ànec lacat
 • Les VISITES I ENTRADES a monuments segons itinerari
 • AMPOLLES D'AIGUA MINERAL durant tot el recorregut
 • Acompanyant nostres des de Barcelona durant tot el viatge
 • Bossa i assegurança bàsica de viatge.

 

Itinerari de vol :

11 maig Barcelona – Pequin 11.35 – 04.25

12 maig Pequin – Kunming   07.00 – 10.30

23 maig  Lijiang – Pequin      12.40 – 16.05

26 maig: Pequin – Barcelona 02.30 – 08.15

Suplement individual :  895,-

  

El preu no inclou :

 

 • Begudes als menjars
 • Visat 155,-
 • Despeses personals, propines i en general qualsevol altre servei no especificat en l'itinerari o en els serveis inclosos.

 (*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Et recomanem reservar amb previsió


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost