• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Visita a l'illa de Kos

1 dia

59

 
 

 

Visita per l'illa Grega de Kos, del Dodecanès, situada davant de Bodrum, la costa Turca. Amb una història mil·lenària que ha deixat petjada a l'illa. Contrasta amb les veïnes illes Cíclades per la seva escarpada geografia i frondosa vegetació que forma paisatges molt pintorescos ideals pels amants de la fotografia.

 

Itinerari:

La nostra primera parada és l'Asklepion, una sorprenent troballa arqueològica que et transporta de tornada a l'antiga Grècia. Construït al segle IV aC, no era només un temple consagrat al déu Asklepios (el Déu de la Salut), sinó també un centre de salut, no s'ha d'oblidar que a Kos va néixer d'Hipòcrates, el pare de la medicina moderna.

A continuació, parada a Zia: petit poble de muntanya que ofereix les vistes més maques de l'illa. Zia s'ha convertit recentment en un centre de les arts i oficis locals de l'illa i es troben petites botigues que venen articles artesanals com ara oli d'oliva, mel i ceràmica.
Després de Zia sortida cap al poble de Kefalos. És el poble més al sud-oest de l'illa i compta amb algunes de les millors platges de Kos. Aquí es recomana dedicar temps per nedar i dinar.
Més endavant hi ha la possibilitats de visitar una fàbrica de mel, on l'apicultura ha estat a la família durant generacions, descobrir la forma de fer la mel, degustar les típiques "loukoumades" i el "rakomelo" (un licor de raki i mel).
De camí cap a Antimachia, el poble situat al centre de l'illa que compta amb un molí de vent de 200 anys d'antiguitat. També té una casa tradicional que es pot visitar.

Sortida de l'hotel.
Durada: tot el dia
No inclou entrades.

 


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost