• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Muntanya Grouse i pont penjant Capilano

6 hores

92

 

Excursió d'un dia al punt més alt de Vancouver, Grouse Mountain, al pont penjant  i el Parc de Capilano, et garanteixo que aquesta experiència, t'accelerarà el cor.

Itinerari:


Creua el pont Lions Gate en direcció a les muntanyes de North Shore. La teva primera parada és també la primera atracció turística de Vancouver: el Parc de Capilano i el seu pont penjant.

Es el pont penjant més llarg del món, suspès a uns 70 metres per sobre de l'espectacular canó del riu.

La Treetop Adventure és una sèrie de ponts penjants més petits, que et permetran veure les copes dels arbres des del punt de vista d'un pica soques. I, per gaudir d'una última perspectiva, la nova atracció Cliffwalk et permet caminar pràcticament sobre el mateix canó de Capilano. Aquesta increïble passarel·la està suspesa sobre el canó i ofereix unes vistes de 360 ??graus del congost.

A continuació, internat en el el bosc per veure la granja de salmons de Capilano. Coneixeràs una de les principals indústries de la Columbia Britànica i el cicle de vida del salmó de la costa oest. En temporada, fins i tot pots veure com lluiten contra la corrent per desovar riu amunt.

La teva destinació final és el cim de Vancouver, Grouse Mountain. Puja el telefèric que et portarà travessant les núvols fins al cim de la muntanya, que s'aixeca per sobre de la ciutat de Vancouver a més de 1.150 metres. Tindràs temps per passejar pels senders, deixar-te embriagar per les vistes i admirar les tradicionals talles de fusta. Si tens sort, podràs gaudir d'algun esdeveniment de temporada com els espectacles dels llenyataires, passejos en trineu o patinatge sobre gel. Segur que segueixes  amb el cap als núvols quan tornis al centre de Vancouver.

 

Durada: 6 hores i mitja

Horari: De 10:00 a.m. a 16:30


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost