• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Islàndia i les colònies de Frarets

1 hora

55

Endinsa't en el món de l'adorable fraret: l'au marina petita més acolorida, carismàtica i divertida al nord de l'equador i l'estrella d'aquesta excursió per la costa islandesa. Els amants de la natura estan de sort perquè a més de les grans colònies de cria dels frarets hi ha moltes altres espècies per veure.


Itinerari:

L'agosarat fraret ha atret l'atenció dels habitants locals i dels turistes per tota Islàndia durant molts anys. Potser això no sorprengui tenint en compte el seu cridaner aspecte i el seu pintoresc i còmic caminar. El seu tret més característic durant la temporada de cria és  el seu brillant i colorit pic que, juntament amb el seu plomatge picazo, li han valgut per guanyar-se els apel·latius de '' pallasso de l'oceà '' i '' lloro de la mar ''.

 

Islàndia té la colònia de fraret atlàntic més gran del món; a prop de Reykjavík hi ha dues colònies: l'illa d' Akurey, amb 12 000 parelles d'aus i l'illa de Lundey, amb 10 000 parelles. Els primers frarets arriben a la costa a l'abril, després d'un llarg hivern al mar a on tornen de nou a l'agost després que les seves cries hagin sortit de la closca i hagin fet fora plomes.

 

En el nostre viatge d'albirament de frarets navegarem tant a Akurey com a Lundey. No està permès posar el peu a les illes per no molestar els frarets durant la cria però ens acostarem tot el possible en funció de les condicions de la marea i del vent. Afortunadament, els frarets tendeixen a quedar-se quiets durant una estona, pel que resulta fàcil fotografiar-los. A més dels frarets es poden observar altres espècies d'aus com els ànecs eider, els xatracs àrtics, les oques, els aliblancos i els corbs marins.

Aquesta excursió per contemplar l'espectacular colònia de frarets farà les delícies dels ornitòlegs i els amants de la natura.

 

Durada: Entre 1 hora i 1 hora i mitja

 


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupostViatges relacionats

#islandia