• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Descobrint Jordània

8 dies

1.150

 

Jordània permet descobrir enclavaments bíblics com la Muntanya Nebo, ciutats grecoromanes com Jerash, l'insòlit mar Mort, els castells dels croats, el desert de Wadi Rum, que va seduir a Lawrence d'Aràbia i la mítica ciutat de Petra, màxim exponent de la cultura nabatea..

     

 

Dia 01 Barcelona - Amman.

Sortida en vol amb destinació Amman. Arribada, trasllat a l'hotel i allotjament.

 

Dia 02 Amman  

Esmorzar. Sortida per realitzar una visita al Castell de Ajlun, fortalesa construïda en 1185. Continuarem cap a l' antiga ciutat romana de Jerash, visitarem l'Arc del Triomf, la plaça ovalada, el card, la columnata, el temple d'Afrodita i el teatre romà, amb una meravellosa acústica. Sopar a l'hotel.

 

Dia 03 Amman - Petra

Esmorzar i visita panoràmica de la ciutat d'Amman. Sortirem a Madaba per visitar l'Església Ortodoxa de Sant Jordi, on es troba el primer mapa-mosaic de Palestina. Continuant cap al Mont Nebo gran panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. A la tarda arribarem a Petra. Sopar a l'hotel.

 

Dia 04 Petra

Esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, la capital dels nabateus. Durant la visita coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca pels nabateus. Sopar a l'hotel.

 

Dia 05 Petra - Aqaba

Esmorzar i sortida cap a la coneguda com la petita Petra, visita d'aquest caravanserrall Continuació cap a Wadi Rum, el desert de Lawrence d'Aràbia on es farà una visita amb 4x4 durant dues hores. Al acabar continuarem cap a Aqaba. Sopar a l'hotel.

 

Dia 06 Aqaba - Mar Mort

Esmorzar. Trasllat al Mar Mort. Possibilitat de gaudir de la platja, els fangs i les instal·lacions de l'hotel. Sopar a l'hotel.

 

Dia 07 Mar Mort

Esmorzar i dia lliure. Sopar al hotel.

 

Dia 08 Mar Mort - Amman - Barcelona

Esmorzar. A l'hora prevista, trasllat a l'aeroport per embarcar al vol de tornada a Barcelona.

 

 

El preu inclou :

 

·  Vols des de Barcelona.

·  7 nits d'allotjament hotel categoria Primera.

·  Règim d'allotjament i esmorzar més 6 sopars.

·  Durant el circuit visites amb guia local de parla castellana.

·  Trasllats regulars amb xofer angles.

·  Assegurança.

·  Assistència durant tot el viatge.

·  Documentació de viatge i Taxes

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies,visites o altres ciutats, t'enviem una proposta per correu.

 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost