• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
 • info@viuelmon.com

De Londres a Inverness

10 dies

1.680

 

Des de Londres fins a les Terres Altes  sense perdre's res d'Anglaterra i Escòcia. Amb les visites més destacades incloses i prou temps lliure per passejar pels carrers històrics de les principals ciutats.


Itinerari:

Dia 1 Barcelona - Londres
Sortida amb vol directe i arribada a la ciutat. Presentació amb el nostre representant i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 2 Londres - visita de la ciutat
Esmorzar. Recollida a l'hotel per començar la visita dels barris de Westminster Kensigton, Mafair i Belgravia. Parada al Parlament, l'Abadia de Westminster, el Big Ben, London eye, el Royal Albert Hall i a més, el Palau de Backingham i el canvi de guardia. Continuació pel barri de  West End, amb els teatres i restaurants, Picadilly circus i Trafalgar Square fins el museu d'Historia Natural, el de les Ciencies i la Natioal Gallery.Tarda lliure per continuar descobrint la ciutat.

Dia 3 Londes- Oxford- Stratford-Upon-Avon - Chester - Liverpool
Esmorzar. Recollida a l'hotel i visita de la ciutat universitaria d'Oxford. Seguidament, visita de la ciutat del dramaturg William Shakespeare, Stratfork-Upon-Avon. Temps lliure i continuació cap al nord fins arribar a la ciutat de amurallada de Chester on es proposa un recorregut a peu. Després arribada a Liverpool per visitar la cuna dels Beatles. Sopar i allotjament.

Dia 4 Liverpool - Districte dels Llacs - Gretna Green - Glasgow
Esmorzar. Començaràs la ruta pel districte dels llacs fins arribar a la frontera amb Escocia per Gretna Green. Continuació direcció nord fins a Glasgow.

Dia 5 Glasgow - Llac Lomond - Fort William - Llac Ness - Inverness - Highlands
Esmorzar. Sortida de Glasgow vorejant el Llac Lomond fins les Terres Altes, passant per Crianlarich fins arribar a Fort William, temps lliure i per la tarda continuació cap al llac Ness. Visita del castell de Urquhart. Continuació a Inverness, arrivada i visita panoràmica. Sopar i allotjament.

Dia 6 Highlands - Ptlochry - Stirling - Edimburg
Esmorzar. Ruta cap a les montanyes de Ptlochry. Visita d'una destileria de Wisky i degustació. Continuació cap a Callender i Stirling, visita del castell amb unes vistes impresionants de la vall i arribada a Edimburg. Visita panoràmica de la ciutat.

Dia 7 Edimburg
Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la ciutat pel teu compte i et farem entrega d'una entrada per visitar el castell d'Edimburg.

Dia 7 Edimburg- Jedgurgh  -Durham - York - Harrogate
Esmorzar. Sortida pel sud de la ciutat cap a les terres baixes, a Jedgurgh on veuràs els restes de l'abadia benedictina. Continuació cap a Durham, amb la seva imponent catedral i arribada a York, històrica ciutat d'origen romà. Sopar i allotjament.

Dia 8 Harrogate - Cambridge - Londres
Esmorzar. Continuarem la ruta cap al sud, arribant a la ciutat universitaria de Cambrigem on podràs pasejar pels seus carrers històrics.  Continuació cap a Londres

Dia 10 Londres - Barcelona
Esmorzar. Temps lliure fins l'hora de recollida a l'hote pel trasllat a l'aeroport.


El preu inclou :

 • Vol des de Barcelona
  • Trasllats
  • Visites detallades en l'itinerari i guia en castellà
  • 9 nits d'allotjament en hotels de categoria Turista superior / Primera
  • Habitació doble amb esmorzar i 3 sopars
  • Assegurança bàsica
  • Documentació de viatge
  • Taxes aèries i carburant
  • Assistència Viuelmon

 

Allotjaments previstos :

3 nits Londres : Imperial

1 nit Liverpool : Marriott City

1 nit Glasgow : Juris Inn

1 nit Highlands : Highlands

2 nits Edimburg : Ibis Style St Andrews square

1 nit  Harrogate : Cedar Cout

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies, visites o altres zones, t'enviem una proposta amb tot el detall, omple el formulari. 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Viatge en habitació doble
(*) Et recomanem reservar amb previsió


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupostViatges relacionats

#londres #anglaterra #escocia