• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
 • info@viuelmon.com

Costa Amalfitana des de Nàpols estiu

8 dies

1.385

 

Recorregut per la costa Amalfitana des de dos localitats , Nàpols i Salern, estratègicament triades  per oferir comoditat i aprofitar al màxim l'estada per aquesta glamurosa regió. Entremig; Sorrento, Capri , El Vesuvi....  i amb la companyia del nostre guia durant tot el viatge.


Itinerari:

Dia 1 Barcelona - Nàpols
Sortida amb avió cap a  Nàpols. Arribada i trasllat a l'hotel. Cocktail d'arribada i presentació del viatge amb el nostre guia. Sopar i allotjament.

Dia 2 Nàpols / Capri
Esmorzar. Sortida en vaixell  cap a Capri, Visita a la Vila San Michel i dinar en un restaurant local . Per la tarda visita als Jardins d'Augusto on veuràs les dues imatges icòniques de Capri; Farallones i Marina Piccola. Temps lliure per compres, fotografies o continuar visitant. Retrobament amb el grup i trasllat a l'hotel, sopar  i allotjament.

Dia 3 Nàpols / Vesuvi / Pompeia
Esmorzar. Per començar el dia, visita del Vesuvi, fins una altura de 1000 metres, i pels més agosarats,  arribar fins els 1280 metres acompanyat per un vulcanòleg, què aportarà informació sobre les peculiaritats de la zona i respondrà a les preguntes que sorgeixin(suplement de pagament a destí). Dinar en restaurant i sortida cap a Pompeia. Visita de les excavacions i la famosa Vila dels Misteris. Tornada a l'hotel sopar i allotjament.

Dia 4 Nàpols - Salern  
Esmorzar . Matí dedicat a la visita de la ciutat de Nàpols; el centre històric, la Catedral de San Gennaro i les botigues artesanals de San Gregorio Armeno. Dinar en restaurant i per la tarda, de camí a Salern, visita de la plaça del Plebiscit i del Palau Reial. Arribada a l'hotel de Salern, sopar i allotjament.

Dia 5 Salern/ Sorrento / Positano / Amalfi  
Esmorzar. Sortida cap a Sorrento per visitat la ciutat. Continuació al poble coster de  Positano, amb temps lliure per gaudir del paisatge fins l'hora d'embarcar al ferry cap a Amalfi. Dinar i temps lliure fins la tornada a l'hotel de Salern. Sopar i allotjament.

Dia 6 Salern / Paestum
Esmorzar. Dia dedicat al sud de la costa Amalfitana. Visita de les excavacions arqueològiques i del museu de Paestum. Dinar en una Granja agrícola, amb una petit tast de formatges de búfala de Campana i  visita de la bodega. Tornada a Salern i temps lliure per gaudir del centre de la ciutat fins l'hora de sopar a l'hotel.

Dia 7 Salern / Caserta  - Nàpols
Esmorzar. Sortida de Salern cap a Caserta, població situada a l'interior de la regió i on és troba el majestuós Palau Reial declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.  Visita i continuació a Nàpols per dinar a un restaurant. Tarda lliure. Sopar i Allotjament

Dia 8 Nàpols - Barcelona
Esmorzar. Matí lliure fins l'hora convinguda pel trasllat a l'aeroport i embarcar al vol cap a Barcelona.


El preu inclou :

 • Vols des de Barcelona amb equipatge de mà
  • Trasllats, visites anomenades a l'itinerari i guia acompanyant durant tot el viatge
  • 7 nits d'allotjament en hotels de categoria Primera
  • Habitació doble amb esmorzar
  • 1 Mitja pensió i 6 pensió completa amb begudes incloses
  • Bitllet de ferry a Capri
  • Assegurança bàsica
  • Documentació de viatge 
  • Taxes aèries i carburant
  • Assistència Viuelmon

No inclou entrades, són de pagament directe, aproximadament  55,- per persona

Hotels previstos:

 • 4 nits Nàpols : Nh Ambassador o Holiday inn Napoli
 • 3 nits Salern : Grand hotel Salern o  Holiday Inn Cava de Tirreni

 

Demana'ns plaça, les primeres tenen una motxilla per habitació de regal.


(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Viatge mínim per a dues persones en habitació doble
(*) Et recomanem reservar amb previsió

 


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost