• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Cap d'any a l'India amb nosaltres

9 dies

1.655

 
 
 

Un Cap d'Any diferent amb nosaltres al palau més admirat del món, tan per la bellesa del conjunt arquitectònic, com per la romàntica historia de la seva construcció,Taj Mahal, i celebra l'entrada del nou anyballant al ritme dels musicals de Bollywood.

 

 

Dia 01 DISSABTE · BARCELONA-DELHI

 Presentació a l'aeroport. Sortida en vol regular classe turista, via Hèlsinki amb destinació Nova Delhi.

Nit a bord.

 Dia 02 DIUMENGE · ARRIBADA A NOVA DELHI

 Arribada a Delhi amb el vol internacional. El nostre representant de parla hispana ens rebrà a l'aeroport i ens traslladarem a l'hotel. Esmorzar a l'hotel, Check in i temps per descansar.

A les 14: 00 hrs, anirem amb transport públic, caminarem fins l'estació del metro i sortirem a l'antiga Delhi, i a peu visitarem la zona. Veurem els millors llocs locals; botigues, llocs de menjar, habitatges antics. Retorn a l'hotel amb metro. Nit a Delhi

 Dia 03 DILLUNS DELHI

 Esmorzar. Sortida de l'hotel per fer la visita de la ciutat incloent Jama Masjid, l'antiga mesquita, és la més gran de l'Índia amb una capacitat per a 25.000 persones. Consta de tres portes de grans dimensions, quatre talaies i dos minarets de 40 m. Veurem també, el Raj Ghat, el preciós parc on es troba una plataforma de marbre negre que indica el lloc on el Mahatma Gandhi va ser incinerat després del seu assassinat i on també van ser Incinerats el Pandit Nehru i Indira Gandhi. Continuarem la visita de la Nova Delhi, veient els edificis governamentals i la Porta de l'Índia, aquesta té un arc de triomf construït en pedra de 42 m. d'alçada en el qual figuren els noms de 90.000 soldats de l'exèrcit indi que van morir durant la I Guerra Mundial. Passeig per la zona del parlament i la Residència de president i al final visitarem el temple Sikh. Retorn a l'hotel.

Nit a Delhi

 Dia 04 DIMARTS · NOVA DELHI-Mathur- Sikandra- AGRA (200 KMS, 3 HORES  VISITA D'Mathura)

 Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Agra, en ruta, parada a Mathura per visitar aquesta magnífica ciutat. Visita de Prem Mandir, un dels temples més importants a l'Índia, aquí es poden veure les figures sobre Déu Krishna i la seva vida.

Mathura, ciutat sagrada per ser el lloc de naixement de Krishna, continuació de viatge a Agra ,. Acabada la visita i sortida cap a Agra en ruta fent parada fotogràfica de la Façana d'entrada de l'Sikranda (Tomba de l'emperador Akbar), continuarem cap a Agra, arribada i trasllat a l'hotel.

El mausoleu de Sikandra és el lloc de repòs d'Akbar, va ser el mateix emperador qui en vida va triar lloc per al seu mausoleu i va donar les instruccions als seus nobles per començar la construcció abans de la seva mort, després d'uns vuit anys es va morir. El més bonic d'aquesta monument és la façana d'entrada. Nit a Agra

 Dia 05 DIMECRES · AGRA

Esmorzar a l'hotel. Sortida per visitar una de les set meravelles del món. Taj Mahal, (Tancat  divendres) El monument que ha donat fama mundial a Agra i que s'ha convertit en símbol de l'Índia és el Taj Mahal. Mausoleu que l'emperador Shah Jahan va manar a construir en 1631 en honor de la seva estimada esposa Mumtaz Mahal, la dama del Taj, que va morir en donar a llum al seu Catorzè fill a 1629. La construcció, en què van participar 20.000 persones, no va finalitzar fins 1653 i constitueix la mostra més representativa de l'arquitectura mongol. L'arquitecte principal, Isa Khan, va dissenyar aquest conjunt en un rectangle de 508 per 304 m. amb un jardí central flanquejat en els quatre costats per pavellons de planta octagonal. El mausoleu, construït totalment en marbre blanc.

El Fort Vermell, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 1983. Va ser construït l'any 1565, i està concebut com un palau emmurallat envoltat d'una profunda fossa d'aigua. La fortalesa, a la qual s'accedeix des d'una imponent porta anomenada Estimar Singh, conté nombrosos palaus i edificis senyorials construïts per emperador mongol Akbar, i utilitzats en successius governs de l'Imperi Mongol com a base d'operacions del poder.

Nit a Agra

 Opcional - Espectacle, Història de l'emperador Taj Mahal amb trasllats inclosos.

 Dia 06 DIJOUS · AGRA- Fatehpur Sikri- Jaipur (240 KMS, 5 HRS  VISITA)

 Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Jaipur, en ruta, es farà una parada per realitzar la visita de la ciutat deserta Fatehpur Sikri, acabada la visita continuarem de viatge a Jaipur. Arribada i trasllat a l'hotel. Fatehpur Sikri, una ciutat abandonada però bonica, situada a uns 40 km d'Agra. Aquesta ciutat mogol va ser construïda per l'emperador Akbar, utilitzada durant 17 anys, i abandonada probablement per les sequeres. Es diu que l'emperador va escollir el turó de Sikri després d'haver consultat al xeic Salim Chistie, sant nascut en aquest lloc, que va profetitzar a Akbar el naixement de tres fills. Altres diuen que el mateix fill de Salim Christi, de sis mesos d'edat, es va immolar per reencarnar-se en les entranyes de l'emperadriu i donar-li un fill.

Jaipur, la ciutat rosa que deu el seu sobrenom al color del gres amb la qual es van construir els edificis de la ciutat antiga. El disseny agradable d'aquesta vila es deu al maharaja Jai ‌‌Sigh II que va iniciar la seva construcció en 1728 i va aconseguir que el seu arquitecte Vidyadhar Chakravarty barregés amb encert estils tan diversos com l'hindú, jaina, mongol i persa.

Nit a Jaipur

 Dia 07 DIVENDRES · JAIPUR- AMBER- Jaipur (14 KMS 30 min)

 Esmorzar a l'hotel. Excussió a fort Amber (Pujada i baixada en Jeeps.), construït pels reis mongols amb l'objectiu de defensar la ciutadella, conté un palau i una altra fortalesa en una posició més elevada. Visita Palau del Maharajà, residència de la família reial de Jaipur, recinte ple de palaus, jardins i altres edificis entre els quals destaca el Chandra Mahal, de set pisos d'alçada a l'interior es troba el Museu del Haharaja Sawai Man Singh II al que es poden contemplar catifes, esmalts, armes, pintures amb miniatures, canons i vestidures dels maharajàs, El Jantar Mantar, Observatori, amb un rellotge de sol de 30 m. d'alçada i altres instruments astronòmics de gran interès. Aquest és un dels cinc observatoris més gran de l'Índia. Al costat en aquesta zona hi ha palau dels vents, Hawa Mahal, on les dones observaven les processons dels maharajàs o convidats a Jaipur. Retorn hotel.

Nit a Jaipur

 Opcional - Sopar amb balls típics de Rajasthan amb trasllats inclosos des hotel.

 Dia 8 DISSABTE · JAIPUR- DELHI (270 KMS, 5 HORES)

 Esmorzar a l'hotel. Temps lliure per fer compres, sortida cap a Delhi, arribada i trasllat a l'hotel. Nit a Delhi.

 Dia 09 DELHI-BARCELONA- ARRIBADA

 Esmorzar a l'hotel, trasllat a l'aeroport per sortir en el vol de tornada a Barcelona.

 Arribada i fi dels nostres serveis.

 

Hotels :

 Delhi     Hanz Plaza

Jaipur   Park Regis

Agra     Clarks

Delhi     ITC Welcom Airport

 

Categoria Superior suplement 110,- per persona

 Delhi     Jaypee Siddartha

Jaipur   Radisson

Agra     Jaypee

Delhi     ITC Welcom Airport

 

El preu inclou :

 Vols des de Barcelona amb Finnair ( opció reserva seients preferencials)

  • 7 nits d'allotjament amb esmorzar
  • Esmorzar addicional a l'arribada a Delhi.
  • Sopar de Gala
  • Visita  en vehicle amb aire condicionat. Visita del Fort Amber. Entrades als monuments mencionats a l'itinerari. Passeig en Rickshaw a Mathura.
  • Grup acompanyat pel nostre guia durant tot l'itinerari.
  • Assegurança bàsica.
  • Taxes aèries i carburant.
  • Documentació de viatge  i assistència Viuelmon.

 Visat 80,- per persona no inclòs

 

Opcionalment :

 Sopar amb balls de Rajasthan a Jaipur 25,- per persona

Espectacle Historia del Taj Mahal a Agra 45,- per persona

Classe de Ioga a Jaipur 15,- per persona

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir una estada en un campament al desert, a Dubai o si ho bé millorar l'hotel a un resort de 5* amb platja privada,  t'enviem una proposta per correu.

 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. (*)Recomanem reservar sempre amb previsió.

(*) Preusen baseó doble.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost