• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Xina amb TGV

11 dies

1.720

Fer un viatge a la Xina és un viatge a un altre món. Des de l’escriptura fins les costums, la forma de pensar i d’actuar és completament diferent a la nostra. Grans paisatges, extensos deserts, minories ètniques, ciutats exagerades, patrimonis de la humanitat, construccions faraòniques i grans urbs. Una experiència que et deixarà fascinat amb tot els aspectes inclús per l’eficiència i la modernitat dels ferrocarrils.

     

 

Dia 1 Barcelona - Beijing

Sortida amb avió a Beijing. Nit a bord.

 

Dia 2 Beijing.

Arribada i trasllat a l'hotel. Beijing, centre polític i cultural, capital de la Xina des de 1270. Aquesta

ciutat de funcionaris, lletrats i soldats no és comparable a cap altra del món, ja que els seus plànols es varen fer pensant en l'ordre còsmic, fent convergir tot en el seu nucli: la "Ciutat Prohibida".

 

Dia 3 Beijing

Avui coneixerem la famosa "Ciutat Prohibida", la Plaça Tian-an-Men, la més gran del món, i que alberga edificis com el Museu d'Història de la Revolució, el Mausoleu de Mao i el Monument als Herois del Poble; el Palau d'Estiu, amb el llac de Kunming al seu interior. Dinar. Allotjament.

 

Dia 4 Beijing

Sortida per visitar la Gran Muralla de la Xina, obra colossal que amb els seus més de 5.000 km travessa el país des del Mar de Bohai a l'desert del Gobi. Dinar. De retorn a la ciutat parada a prop dels emblemes

olímpics: el "Niu d'Ocell" (Estadi Nacional) i el "Cub del Aigua "(Centre Nacional de Natació). Sopar del a un restaurant típic.

 

Dia 5 Beijing - Hangzhou

Esmorzar i vista del temple del Cel, interessant edifici objecte d'estudi per part de numerologistas i ocultistes, en el que colors, formes i sons simbolitzen la dualitat cel-terra. A l'hora indicada, trasllat a l'estació per sortir amb tren a Hangzhou (6 hores de viatge aproximadament). Arribada i trasllat a l'hotel.

 

Dia 6 Hangzhou

Visita de la "ciutat més elegant i sumptuosa del món " segons Marco Polo. Coneixerem el Llac de l'Oest, amb seus quatre illes i bells parcs. Dinar. Visita del temple de l'Ànima Amagada, amb les impressionants escultures en pedra, i la Pagoda de les Sis Harmonies.

 

Dia 7 Hangzhou - Suzhou.

Al matí, trasllat a l' estació per sortir destinació Suzhou, la "Venècia d'Orient". Arribada, dinar i visita a la ciutat: el Jardí del Pescador i el Pujol del Tigre, amb les seves construccions tradicionals reflex de la història de Suzhou.

 

Dia 8 Suzhou - Xangai

Trasllat a l'estació tren a Xangai. Arribada i visita a la ciutat, capital comercial del país: el Jardí del Mandarín Yu o Jardí Yuyuan, creat en l'època Ming i un dels racons favorits de la població local; el temple del Buda de Jade, famós per les dues imatges, reclinat i assegut, de Buda, i Malecón de la Ciutat. Dinar.

 

Dia 9 Xangai

Esmorzar. Dia lliure per gaudir d' aquesta fascinant metròpoli.

 

Dia 10 Xangai - Barcelona

Esmorzar. A l'hora indicada trasllat l'aeroport per sortir en vol a Barcelona. Nit a bord.

 

Dia 11 Barcelona.

Arribada.

 

El preu inclou :

 

·  Vols des de Barcelona.

·  8 nits d'allotjament hotel categoria Luxe.

·  Règim d'allotjament i esmorzar més 5 dinars i un sopar.

·  Guies de parla castellana.

·  Recorregut amb tren

·  Visites a les ciutats mencionades al itinerari.

·  Assegurança.

·  Assistència durant tot el viatge.

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies,visites o altres ciutats, t'enviem una proposta per correu.

 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost