• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Vietnam i Cambodja Navegant pel Mekong

15 dies

2.490

 

 

Intens viatge per Vietnam y Cambodja, ocasió per compaginar les globalitzades Hanoi i Ho Chi Minh amb els arrossars vietnamites i pobles flotants cambodjans. El somriure i l'amabilitat dels vietnamites es contagia.

 

Dia 01 Barcelona - Hanoi

Sortida amb avió a Hanoi. Nit a bord.

Dia 02 Hanoi

Arribada i trasllat a l'hotel, temps lliure. Allotjament.

 Dia 03 Hanoi - Badia de Halong

Sortida per carretera cap a la Badia de Halong, embarcament al Jonc per gaudir de l'entorn de la badia, si el temps ho permet podrem nedar a les aigües del Golf de Tonkin,veure les grutes d'estalactites i gaudir de la posta de sol en un lloc privilegiat. Nit a Jonc (Pensió Completa)

 Dia 04 Badia de Halong - Hanoi

Avui podrem veure alba a la badia. Esmorzar a bord i retorn per carretera a Hanoi, de camí visitarem la Pagoda But Thap. A la tarda assistirem a un espectacle tradicional de titelles aquàtiques. Allotjament.

 Dia 05 Hanoi - Hue

Visita de la ciutat: el Mausoleu de Ho Chi Minh (per fora), i la seva antiga residència, les Pagodes de Pilar Únic, la de Tran Quoc i el Museu d'Etnologia. Dinar. A la tarda visita del Temple de la Literatura i el Temple de Ngoc Son, aquest últim en el Llac Hoan Kiem. Trasllat a l'aeroport per sortir en vol a Hue. arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 Dia 06 Hue - Hoi An

Hue antiga capital imperial de Vietnam, ciutat de poetes i centre intel·lectual del país. Visita de la Ciutadella per conèixer el Palau Imperial, visita de la Pagoda de Thien Mu, emblemàtica torre octogonal de set  pisos, recorregut en vaixell pel riu Perfum per visitar el Mausoleu del Emperador Tu Duc, construït segons les lleis de la geomància. Dinar i sortida cap a Hoi An travessant el pas de Hai Van, el pas dels núvols. Sopar a l'hotel.

 Dia 07 Hoi An

Esmorzar. Hoi An important port durant els segles XVII i XVIII. Visitarem  amb rickshaw la zona més pintoresca de la  ciutat, el famós pont cobert de fusta construït per la comunitat japonesa a 1593, la Pagoda de Phuc Kien, la casa dels comerciants Hung i l'Assemblea Quang Dong. Tarda lliure per descansar a la platja o gaudir de compres al barri antic.

 Dia 08 Hoi An - Ho Chi Minh

Esmorzar i trasllat a l'aeroport per sortir cap a Ho Chi Minh, més coneguda com Saigon. Visita de la ciutat, incloent l'antic Barri Residencial Colonial que inclou l'Ajuntament, la Casa de l'òpera, la Catedral de Notre Dame del Segle XIX, la Oficina de Correus i el Palau de la Reunificació (per fora). A la tarda visita del Museu de la Guerra, el Barri Xinès de Cholon, la pagoda de Tien Hau i el Mercat de Binh Tay.

 Dia 09 Ho Chi Minh - Cantho

Sortida cap a Cai Be, on  embarquem en un sampan (embarcació típica), per realitzar un creuer

pel Riu Mekong i els seus canals fins a Vinh Long. Dinar d' especialitats locals. Desembarcarem per continuar fins a Cantho, important port del Delta. Sopar a l'hotel.

 Dia 10 Cantho - Chau Doc (Delta del Mekong)

Al matí sortida en sampan per visitar el mercat flotant de Cai Rang, un espectacle impressionant de petites barques i canoes venent els seus productes. Farem un recorregut pels canals fent un alt en un

jardí de fruiters per degustar algunes de les delicioses fruites del delta del Mekong. A continuació visita de la casa de Binh Thuy i el mercat ambulant. Sortida cap a Chau Doc, localitat situada a la frontera amb Cambotja. Visita de Nui Sam, amb seus nombrosos temples xinesos, Cham i Khmer. Sopar a l'hotel i allotjament.

 Dia 11 Chau Doc - Phnom Penh

Sortida amb llanxa ràpida a Phnom Penh. A la tarda visitarem el Museu Nacional, el Palau Reial amb la Pagoda de Plata, la pagoda de Wat Phnom. Sopar en restaurant.

 Dia 12 Phnom Penh - Siem Reap

Trasllat a l'aeroport vol a Siem Reap on magnífics temples construïts entre els segles XI i XV destaquen per el seu art depurat la seva depurat, les dimensions i la integració en el paisatge selvàtic. Entrarem Angkor Thom, visitant les ruïnes del Temple de Bayon, el Temple Reial de Baphuon, el Phimean Akas, acabant amb les Terrasses dels Elefants i del Rei Leprós. Dinar. Per la tarda el Angkor Wat. Sopar al hotel.

Dia 13 Siem Reap

Visita dels Temples de Bantey Srei i Bantey Samre. Parada al Temple de Pre Rup i el Temple de Bantey Kdei, el Llac de Srah Srang, i el Temple de Ta Prom, famós per conservar-se envaït per la jungla. Continuarem amb els temples de Ta Keo, Chau Say Tevada i Thommanon.

 Dia 14 Siem Reap - Barcelona

Visita del grup de temples Rolous incloent el Preah Ko, el Temple Muntanya de Bakong i el Temple Lolei que es troba en el que fos el estany de Baray. El grup Rolous (Segle IX) és l'exponent principal de Hariharalaya, la primera capital principal de l'imperi Khmer d'Angkor. A l'hora indicada, sortida en avió a Barcelona. Nit a bord.

 Dia 15 Barcelona

Arribada

 

El preu inclou :

 ·  Vols des de Barcelona.

·  12 nits d'allotjament hotel categoria Primera superior excepte a Phnom Penh primera i a Hoi An luxe.

·  Règim dormir i esmorzar mes 6 dinars i 6 sopars.

·  Guies de parla hispana, excepte en el Jonc on sereu atesos per la tripulació.

·  Durant el circuit visites segons itinerari, excepte les opcionals.

·  El recorregut en llanxa ràpida entre Chau Doc i Phnom Penh es realitzarà sense assistència del guia.

·  Transport en vehicles amb aire condicionat

·  Assegurança bàsica

·    Documentació de viatge

·  Assistència viuelmon durant tot el viatge.

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies,visites o altres ciutats, t'enviem una proposta per correu.

  

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

 


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost