• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Vietnam

12 dies

1.758 €

CLÀSSIC VIETNAM - 12 dies
 
 
 

Paisatges escarpats del nord i totalment plans del delta del sud, mentre que en les zones centrals, turons de pedra calcària amaguen sistemes de coves espectaculars, sense oblidar l’arquitectura de Hué, les platges de Mui Ne o la cuina vietnamita, amb tanta varietat com el seus paisatges.

 
ITINERARI.
Dia 1. BARCELONA – HANÓI
Sortida del vol amb destinació a Hanoi. Nit a bord.
 
Dia 2. HANOI
Arribada a l'aeroport de Hanoi. Assistència a  l'aeroport per part del nostre guia de parla castellana. Trasllat a l`hotel. Tarda lliure per descansar o descobrir la ciutat pel vostre compte. Allotjament.
 
Dia 3. HANÓI
Mitja pensió. Visita de la ciutat, incloent el Mausoleu d'Ho Chi Minh , la casa d'Ho Chi Minh, la Pagoda del Pilar Únic, les Pagodes Tran Quoc i Quan  Thanh i el Temple de la Literatura. Dinar  en un restaurant local. Visita de la Pagoda *Ngoc Són, enmig del llac *Hoan *Kiem, i passeig a peu pel Barri Antic de *Hanói. Al final de la tarda, assistireu a un espectacle tradicional de marionetes sobre aigua en el Teatre *Thang *Long.
 
Dia 4. *HANÓI – *BAHIA DE *HALONG
Pensió completa. Sortida per carretera cap a la Badia de *Halong i embarcament  en un jonc. Dinar a bord. Creuer per la Badia i parada per visitar algunes coves o pobles flotants; podreu banyar-vos en les aigües maragdes de la Badia (si el temps ho permet). Sopar i allotjament a bord.
 
Dia 5. *BAHIA DE *HALONG – *HANÓI – *DANANG/*HOIAN
Mitja pensió. Desembarcament i sortida cap a *Hanói, amb parada al  temple Amb Son – *Nguyen *Trai si el temps ho permet o temps lliure a la ciutat abans del trasllat a l'aeroport per sortir amb avió a *Danang. A l'arribada, trasllat a *Hoian (30 *min). Sopar a l'hotel.
 
Dia 6. *HOIAN
Mitja pensió. Visita de la ciutat de *Hoian, recorrent a peu l'antic centre de la ciutat amb les cases dels comerciants, el Pont Cobert Japonès de més de 400 anys i el colorit mercat. Esmorzar en un restaurant local. Tarda lliure per explorar *Hoian o gaudir de la platja.
 
Dia 7. *HOIAN – *HUE
Mitja pensió. Trasllat per carretera fins a *Hue, antiga capital imperial de Vietnam, passant pel pas *Hai Van (El Pas dels Núvols) i la bonica platja de *Lang *Co (aprox. 3*hrs). Arribada a *Hue i sopar en hotel.
 
Dia 8. *HUE
Mitja pensió. Passeig amb vaixell pel Riu dels Perfums, per apropar-nos fins al lloc religiós més famós de *Hue, la Pagoda *Thien *Mu. Continuació amb la visita de la ciutadella *Imperia,l on va governar la Dinastia *Nguyen entre 1802 i 1945 i el mercat *Dong *Ba. Seguidament prendrem un *cyclo per la ciutat antiga fins al llac de *Tinh *Tam. Esmorzar en un restaurant local. A la tarda, visita dels mausoleus dels emperadors El teu *Duc i *Khai *Dinh i la sorra de tigres *Ho *Quyen.
 
Dia 9. *HUE – HO CHI MINH
Mitja pensió. Sortida en vol a Ho Chi Minh. Trasllat per visitar els túnels de Cu *Chi. Dinar en un restaurant local. A la tarda, retorn a Ho Chi Minh i passeig pel centre de la ciutat per descobrir a peu la Catedral de *Notre Dóna'm (per fora), l'oficina de Correus, el Teatre Municipal i l'Ajuntament.
 
Dia 10. HO CHI MINH (Delta del *Mekong)
Mitja pensió. Sortida cap al Delta del *Mekong. Arribada a la ciutat de *My *Tho, embarqueu en un vaixell local per navegar cap a Ben *Tre, passant per les belles illes del Drac, de l'Unicorn, de la Tortuga o del Fènix en el riu *Tien. La visita de la zona inclou: recorregut per fàbriques de dolços locals, passeig en *Xe *Loi (transport local) pels jardins de *cocso i pobles de la illa, parada per provar les fruites locals i passeig amb llanxa per descobrir els estrets canals coberts de palmeres. Retorn a *My *Tho, amb parada per conèixer les finques de *piscicultura. Dinar en un restaurant local i retorn a Ho Chi Minh.
 
Dia 11. HO CHI MINH – BARCELONA
Esmorzar. Sortida en vol de retorn a Barcelona. Nit a bord.
 
Dia 12. BARCELONA
Arribada.
 
Valors afegits del programa:
Visita Hanòi.
Embarcament en un Jonc.
Visita de Hoian
De camí a Hue, passant pel pas *Hai Van (El Pas dels Núvols) i la bonica platja de *Lang *Co
Passeig amb vaixell pel Riu dels Perfums
Visita els túnels de Cu *Chi
El viatge inclou.
Vol des de Barcelona.
Allotjament i esmorzar, 6 dinars i 3 sopars.
Guies locals de parla castellana.
Visites indicades.
Trasllats amb assistència en castellà.
Assegurança de viatge.
 
Preu  per persona 1358.00 taxes 400.00 aprox.
 

Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost