• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

USA: Triangle del Est

9 dies

1.590

 
Et proposem una escapada a Nova York i ja que has fet el salt, aprofita per veure els especatulars salts d'aigua del Niàgara, Washington i Philadelphia, les millors ciutats de l' Est.
 
Dia 1 Barcelona - Nova York

Sortida amb avió a Nova York. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

Dia 2 Nova York

Al matí visita de l'Alt i Baix Manhattan, recorregut d'orientació per la ciutat de Manhattan, coneguda popularment com la "Gran Poma" que inclou Central Park, barri de Harlem, sector residencial, milla dels museus, àrea comercial de 5a Avinguda, la bohèmia Greenwich Village, Soho amb les seves galeries i boutiques, Chinatown, centres cívics i Financer en l'àrea de Wall Street. Acabant a Battery Park, des d'on podem veure l'Estàtua de la Llibertat. Resta de dia lliure.

 

Dia 3 Nova York -Niàgara

Presentació al lloc indicat per iniciar el recorregut per l'est del país. Durant el trajecte, descobrieu  el variat paisatge de l'estat de Nova York en una ruta a través de les llegendàries muntanyes Castkill. Arribada a Niàgara a la tarda. Allotjament. (595 km).

 

Dia 4 Niàgara

Sortida cap a Toronto. Visita panoràmica per la zona dels gratacels de vidre, el Skydome i el City Hall. retorn a Niàgara per fer una passejada a bord del Maid of the Mist (maig a octubre). La resta de mesos és substituït pels túnels escènics, situats darrere de les cataractes. Allotjament. (339 km).

 

Dia 6 Niàgara - Washington DC

Sortida cap Washington DC, travessant Pennsylvania. Pel camí, si es disposa de temps, es farà una parada al mercat Amish (excepte en diumenge), on es podrà contemplar l'estil de vida rural del segle XVII sense que s'apreciï el pas del temps. A la tarda, arribada a Washington. Allotjament. (691 km).

 

Dia 7 Washington DC

Visita panoràmica de la ciutat, Cementiri d' Arlington, l' Avinguda Pennsylvania i l'exterior de la Casa Blanca i el Capitoli. Tarda lliure. Allotjament.

 

Dia 8 Washington DC-  Nova York

Sortida cap a Nova York. En ruta, visita panoràmica de Philadelphia, ciutat on es va declarar la independència dels Estats Units. Arribada a Nova York. Allotjament. (379 km). 

 

Dia 11 Nova York - Barcelona

Trasllat a l'aeroport per sortir en vol de tornada a Espanya. nit a bord.

 

Dia 12 Barcelona

Arribada

 

El preu inclou :

 

·         Vol regular

·         7 nits hotel Turista a Nova York i Primera durant el circuit, en règim de només allotjament.

·         Guia multilingüe de parla hispana durant el circuit.

·         Transport en vehicles amb aire condicionat i excursions indicades a l' programa, excepte opcionals.

·         Una  maleta per persona durant el circuit.

·         Visita de l'alt i baix Manhattan. 

·         Assegurança

·         Documentació i Taxes aèries.

·         Assistència durant el viatge

 

 

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies,visites o altres ciutats, t'enviem una proposta per correu.

 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost