• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Polònia: llops i bisons

5 dies des de

950 €

Polònia un dels enclavaments més purs i verges. En aquest viatge podràs gaudir de paisatges únics, amb animals en llibertat com bisons, castors i ants i l'increïble espectacle que ofereixen milers d'aus solcant el cel polonesos, com cigonyes negres, àguiles pomerànies i pigargs comuns. Amb un recorregut pel Parc Nacional de Bialowieza, que  és l' últim refugi del bisó europeu i els  aiguamolls de Biebrza que acullen la població més important d'ant del país, són llar també de castors i llúdrigues, i constitueixen l'hàbitat idoni d'una comunitat d'aus extraordinàriament diversa.

     

 

Dia 01 Barcelona - Varsòvia - P.N. Biebrza.

Sortida amb avió a Varsòvia. Arribada i sortirem cap al Parc Nacional de Biebrza, a Dobarz on arribarem per sopar. Allotjament.

 

Dia 02 P.N. Biebrza.

Esmorzar. Visita  del Parc Nacional de Biebrza. Coneixerem la vida secreta de les tres espècies animals, habitants dels pantans més fascinants: del llop, l'ant i del linx. També  podem veure castors, llúdries de riu, guineus, el gossos mapatge, teixons, martes, fagina, cabirols, senglars, talps i musaranyes. Dinar de camp tipus picnic i continuarem el nostre trekking fins al Pantà Roig on s'han trobat al voltant de 235 especies d'aus. Les espècies més importants són el territ comú, el becadell comú, ànec colorit, oreneta de mar d'ales blanques, la gavina petita, Boscarla d'aigua, el gall fer negre, becada de cua negra, cigne cantor, picot llom blanc, el xatrac negre i l'arpella pàl·lida

 

Dia 03 P.N. Biebrza - P. N. de Bielowieza

Esmorzar. De bon matí(opcional) sortida pels miradors i contemplar la vida salvatge i l' avifauna. Després sortirem cap al Parc Nacional de Bielowieza. Dinar tipus picnic. Arribada al hotel rural sopar i allotjament.

 

Dia 04 P. N. de Bielowieza

Esmorzar a l'hotel. Al matí molt aviat sortirem a veure els bisons, i després passarem tot el dia caminant pel parc per veure els boscos. Dinar picnic. El parc habitat també per cérvols, ants, cabirols, senglars, guineus i gats salvatges. Sopar i allotjament.

 

Dia 05 P. N. de Bielowieza

Ens aixecarem a trenc d'alba per fer un altre trekking per trobar els bisons. Després tornarem a l'allotjament per a esmorzar i sortirem cap a Varsòvia, on arribarem prop del migdia. Temps lliure fins l'hora de dirigir-nos a l'aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

 

 

El preu inclou :

 

·  Vols des de Barcelona.

·  4 nits d'allotjament rural als parcs.

·  Règim Pensió completa als parcs. els dinars son tipus picnic. 

·  Guia naturista acompanyant des de Barcelona.

·  Guia naturista local als trekking pels parcs

·  Transport amb furgoneta 5/9 places.

·  Assegurança bàsica

·  Assistència durant tot el viatge.

·  Documentació de viatge i Taxes

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies,visites o altres ciutats, t'enviem una proposta per correu.

 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost