• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Mediterrani Clàssic - Freedom of the Seas

8 dies des de

1.040 €

 

DIA 1 BARCELONA - EMBARCAMENT  -  Sortida a les 16.00

Benvingut a bord del Freedom of the Seas.

 

DIA 2 MARSELLA  - PROVENÇA  (França) Arribada 09:00 Sortida 18:00

Marsella la ciutat més antiga de França és també una de les més dinàmiques.  L'ànima de la ciutat és, el port antic " Vieux Port" . Destaca la Catedral de Notre Dame de la Garde que ofereix una vista excepcional de la ciutat, les Illes del Friuli i el Castell d'If. Possibilitat de contractar l' excursió de la visita a la ciutat de Marsella.

 

DIA 3 VILLEFRANCHE  - NIÇA (França) Arribada 07:00 Sortida 19:00

Niça és una ciutat cosmopolita on trobaràs un casc antic colorit, l'arquitectura elegant de la "Belle époque", la pomposa rivière francesa i molt més. El conegut Passeig dels Anglesos on podrem admirar tots els antics palaus anglesos, convertits en hotels i apartaments. Com el  famós Hotel Negresco, on s'han allotjat tants nobles i reis de tot Europa. Possibilitat de contractar l' excursió Villefreanche, Niça, Monaco i Montecarlo.

 

DIA 4 LA SPEZIA - FLORENCIA I PISA (Itàlia) Arribada 07:00 Sortida 19:00

La Spezia ,poble de pescadors en els seus orígens, ben comunicat amb La Toscana i les seves grans ciutats Florència i Pisa. Excursió Pisa per gaudir de les vistes,  a la Piazza dei Miracoli, de la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri. Continuarem cap a Florència, la vil·la dels Mèdici, on farem una visita guiada exterior de la Catedral, el Baptisteri i el Campanar de Giotto. Passejant per diversos carrers arribarem al famós Ponte Vecchio.

 

DIA 5 CIVITAVECCHIA - ROMA (Itàlia) Arribada 07:00 Sortida 19:00

Roma, la Ciutat Eterna és un museu a l'aire lliure inigualable i una metròpoli moderna animada. El petit enclavament de la Ciutat del Vaticà és la llar de llocs sagrats i obres d'art de molt valor. En còmodes autocars, ens dirigirem cap a Roma. Arribada al Vaticà on trobarem a la guia local i podrem gaudir des de l'exterior de la Basílica i la Plaça de Sant Pere.  Continuarem cap  al Coliseu (visita interior) I finalment la Fontana de Trevi i la Plaça Navona. 

 

DIA 6 NAPOLS CAPRI - (Itàlia)  Arribada 07:00 Sortida 18:30 

Nàpols, una de les ciutats més antigues d'Europa, és avui dia una ciutat vibrant que compta amb un ric patrimoni artístic i arquitectònic. A bord d'un aliscafo (vaixell) visitarem la Illa de Capri.

 

DIA 7 DIA DE NAVEGACIÓ

Avui podrem gaudir de les activitats de bord  Ja sigui que busquis un cop d'adrenalina o tranquil·litat total, el Freedom of the Seas ho te tot. Prova l'escalada, el patinatge sobre gel i practica surf a 60 metres sobre les onades. Treu-te de sobre l'estrès amb un massatge al Spa, crea un àlbum de records o simplement relaxa't costat de la piscina.

 

DIA 8 FI DEL CREUER: BARCELONA  Arribada

 

El preu inclou:

- Acomodació amb camarot interior

- Pensió Completa (begudes no incloses)

- Activitats, instal·lacions, i entreteniment a bord.

- Taxes embarcament

- Excursions detallades al itinerari. (Pisa i Florència, Roma i Coliseu, Caprí)   

 

La 3a i 4a persona tindrà fins un 50% DTE. sobre el preu base del creuer compartint camarot amb dos adults.

 

SORTIDES: Tots els diumenges des del 07 de maig fins el 15 d' octubre. Excepte el 31 d' agost i el 05 d' octubre. Les sortides del 17 i 24 de setembre l' itinerari serà a la inversa i es farà escala a Toló enlloc de Marsella

 

Suplement Camarot amb balcó  300.- €/persona

Et recomanem contractar la assegurança de cancel·lació per nomes 24.- €/persona. 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost