• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Londres Harry Potter Park

4 dies

360 €

 

Londres: Tan immensa com acollidora, ofereix una barreja de cultures i estils que només podria definir-se com explosiva, amb una renovació permanent i constant. Si durant la pre adolescència devoraves els llibres  de Harry Potter fins a altes hores de la matinada com si no hagués demà. Els estudis de Harry Potter a Londres són el teu lloc. Si no ets fan segur que quedaràs sorprès de com s'han rodat les pel·lícules, escenaris, efectes especials, etc. O bé t'oferin alternativa, veure les últimes funcions del Rei Lleó.

Dia 1 Barcelona - Londres  

Sortida de Barcelona cap a Londres arribada i trasllat al Hotel. Allotjament.

 

Dia 2 Londres

Desprès d' esmorzar farem una vista a peu imprescindible per conèixer els llocs més importants durant unes dues hores visitant:  El Parlament, el Palau de Buckingham, Abadia de Westminster , el  Tàmesi i London Eye, el Horse Guards entre d' altres.  / Parc de St. James / Whitehall (el carrer més important del país ) / Charing Cross i quilòmetre 0 / Palau de St. James / Barri de St. James / Horse Guards (seu de la guàrdia muntada) / Parliament Square / Església de Santa Margarida / National Gallery / Westminster School / Cort Suprema de Justícia / Clubs de cavallers / Botigues on compra la família reial / Parliament Square / The Mall / En els dies que hi ha canvi de guàrdia, veurem a la guàrdia real.

 

Dia 3 Londres - Harry Potter Parc

Avui dedicarem el dia al Parc de Harry Potter. Desprès d' esmorzar anirem al lloc de sortida del Autocar  que ens portarà cap els estudis de la Warner Bros on es van filmar les pel·lícules. 

 

Dia 4 Londres - Barcelona

Desprès d' esmorzar aprofitarem per fer les ultimes visites o compres. A l' hora convinguda trasllat al aeroport per agafar el vol que en tornarà cap a Barcelona. 

 

El preu inclou:

-  Vol directe

-  3 nits Hotel 3 * amb dormir i esmorzar

-  Visita a peu de la ciutat.

-  Entrada a Harry Potter Park amb trasllats des de Londres o Espectacle Rey Lleó

-  Assegurança de viatge

 

El viatge està subjecte a les condicions del contracte de viatge combinat. Demaneu-nos detall.

Descompte nens segons edat i distribució d'habitacions.

 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost