• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Florència i Roma

6 dies

699

 
 

Florència, catalogada com una de les ciutats més belles, envoltada de la idíl·lica Toscana, de la que és la capital, i Roma, capital del gran imperi. Viu la intensitat de l'art occidental en primera persona. No et perdis ni un sol detall...

 

Dia 01 Barcelona – Roma

Vol regular amb destí Roma. Trasllat a l'hotel i resta del dia lliure per a començar la visita de la ciutat pel vostre compte. Allotjament.

Dia 02 Roma

Esmorzar. Al matí visita panoràmica de la Plaça de la República, la Catedral de Toma, la Roma Arqueològica, amb les Termes de Caracalla, el Circ Màxim, el Coliseu i els Fòrums. Passarem també per la Plaça Venècia, centre neuràlgic de la ciutat, el Castell de Sant Ángelo i l'exterior de la Plaça i la Basílica de Sant Pere (dependent de les cerimònies religioses). A continuació, possibilitat de realitzar una excursió opcional amb les visites als Museus Vaticans, Capella Sixtina i la Basílica de Sant Pere. Tornada a l'hotel i tarda lliure. Allotjament.     

Dia 03 Roma

Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la ciutat al vostre aire o realitzar una excursió opcional a Nàpols i Pompeia o a la meravellosa illa de Capri. Allotjament.

Dia 04 Roma – Montepulciano – Siena

Esmorzar. Al matí es dirigim a la Plaça Sant Pere, on veureu l'Audiència Papal. A continuació ens desplaçarem per la regió de la Toscana fins a Montepulciano, ciutat caracteritzada per l'arquitectura medieval i renaixentista on gaudirem d'un dinar degustació de productes locals i del seu famós vi. Continuarem cap a Siena i recorrerem el seu centre històric, els seus carrers medievals i la Plaça del Camp, una de les places més famoses a causa de la catedral i de la famosa carrera de cavalls "Il Palio". Allotjament a Siena. 

Dia 05 Siena – Florència

Esmorzar. Sortida cap a Florència i visita panoràmica del centre històric amb el complex de la Catedral: la Torre de Giotto, el Baptisteri amb la famosa Porta al Paradís i el Duomo, amb la espectacular cúpula de Brunelleschi. Continuarem cap a la Plaça de la Signoría, que  va ser el cor polític de Florència dels Medici. Gaudirem de la Plaça de la República i del Pont Vell. A la tarda, recomanem la visita d'algun museu o la excursió a Pisa. Allotjament.  

Dia 06 Florència – Barcelona  

Esmorzar. A l'hora pactada, trasllat a l'aeroport per agafar el vol amb destí Barcelona. Arribada.

Sortides

Diumenges

Hotels previstos o similars

Florència: Nil 4*

Roma: Grand Hotel Beverly Hills 4*

Siena: Mercure Degli Ulivi 4*

 

El viatge inclou

 

- Bitllet de línea regular, classe turista P, amb Vueling i  una peça d'equipatge facturat de 23 kg màxim

- Trasllats d'entrada i sortida sense assistència

- Visita en servei regular de parla castellana

- 5 nits en els hotels previstos o similars, en règim de HD

- Guia acompanyant des del dia 2 fins al 5

- Auriculars per a tot el recorregut

- Guies locals en Florència, Siena i Roma

- Panoràmica amb explicació del nostre Tour Leader a Padua i Montepulciano

- Assegurança d'inclusió

- Taxes aèries i combustible: 55 euros (subjectes a modificacions)  

 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.

Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost