• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Escapada a Egipte amb Denderah

9 dies

995

 
 

Viatge a Egipte visitant elr temple dedicat a Hathor, la deessa de l'amor i la bellesa, a Denderah. Continuant amb Luxor i desprès a bord un creuer remuntar el Nil, fins a Aswan. El Caire serà l'última etapa, combinant la visita a les piràmides i l'esfinx de Gizeh, la ciutat i el mercat de Khan El-Khalili.

 

Itinerari:

Dia 01 Barcelona - Luxor

Sortida amb avió al Caire.  Arribada i connexió amb vol domèstic cap a Luxor. Arribada i trasllat a l'hotel.

 

Dia 02 Luxor (Denderah)

Esmorzar i sortida per carretera cap a Denderah per visitar el temple dedicat a la Deessa de l'Amor i la bellesa Hathor. Retorn a Luxor i trasllat per embarcar en la motonau. Dinar. A la tarda visita dels majestuosos temples de Karnak i Luxor. Sopar i nit a bord.

 

Dia 03 Luxor - Esna

Pensió completa a bord. Visita a la Necròpolis de Tebas: la Vall dels Reis, la Vall dels Artesans, el temple funerari de Ramsès III, i els Colossos de Memnon.

 

Dia 04 Esna - Edfu - Kom Ombo

Règim de pensió completa a bord. Visita del Temple de Edfu dedicat al Déu Horus. Navegació cap a Kom Ombo. Segons l'hora d'arribada es fa la visita aquest dia o es deixa per l'endemà.

 

Dia 05 Kom Ombo - Aswan

Règim de pensió completa a bord. Aswan, possibilitat de visitar opcionalment els temples de Abu Simbel. A la tarda, passeig en faluques per admirar la panoràmica del Mausoleu del Agha Khan, de l'Illa Elefantina i del Jardí Botànic.

                                             

Dia 06 Aswan - El Caire

Esmorzar i desembarcament. Visita en autocar a la presa d'Aswan, temple de Filae i obelisc inacabat. Trasllat a l'aeroport per anar cap El Caire. Arribada a l'hotel.

 

Dia 07 El Caire

Esmorzar. Visita  a les Piràmides de Guizeh: Keops, Kefrén, i Micerinos. A continuació, visita opcional a Memphis, capital de l'Imperi Antic i a la necròpolis de Sakkara on podran visitar el conjunt funerari de Zoser i una de les nombroses mastabes a la necròpolis.

 

Dia 08 El Caire

Esmorzar. Visita opcional de la ciutat, visitant: El Museu d'Art Faraònic, l'Església de Sant Sergi al barri copte, dinar i la Ciutadella de Saladí on es troba la Mesquita d'Alabastre finalitzant amb un passeig pel barri medieval conegut per Khan El Khalili..

 

Dia 09 El Caire - Barcelona

Esmorzar. A l'hora prevista, trasllat a l'aeroport sortir en vol amb destinació a Barcelona.

 

El preu inclou :

 

·  Vols des de Barcelona.

·  03 Nits al Caire en règim d'allotjament i esmorzar. Inclou visita a les piràmides.

·  01 Nit a Luxor amb esmorzar. Inclou visita al temple de Denderah.

·  04 Nits de creuer pel Nil en pensió completa. Inclou visites durant el creuer.

·  Totes les propines incloses.

·  Guia de parla castellana

·  Assegurança

·  Documentació de viatge i taxes.

 

No inclou:

 ·  Visat 35 €

 

 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost