• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Buenos Aires i Patagònia

11 dies

2.120

Buenos Aires amb els seus edificis històrics, la ciutat austral de Ushuaia, Calafate, porta d'entrada a les glaceres i especialment  a la glacera  Perito Moreno, i l'exuberant selva que guarda les Cataractes d Iguazú.

Dia 1 Barcelona/ Buenos Aires
Sortida en vol a Buenos Aires. Nit a bord.

Dia 2 Buenos Aires
Arribada. Visita panoràmica de la ciutat amb la “Plaza de Mayo”, la Casa Rosada, el Cabildo i la Catedral. Seguim per l'Avinguda de I  Maig i la Plaça Sant Martín.

Dia 3 Buenos Aires
Esmorzar. Dia lliure per gaudir d’una ciutat amb mil possibilitats.

Dia 4 Buenos Aires/ Ushuaia
Esmorzar. Sortida en vol a Ushuaia, la ciutat més austral del món.

Dia 5 Ushuaia (Terra del Foc)
Esmorzar. Al matí, visita del Parc Nacional de Terra del Foc, on està el Llac , també podreu  recórrer part del camí a bord del famós “Tren del Fni del Mundo” que antigament transportava als presos, o també embarcar en el creuer  pel Canal de  Beagle fins a la Illa dels Llops.


Dia 6*Ushuaia/Calafate.
Esmorzar. Sortida en vol amb destinació a Calafate. Situat a 75 km de distància, es troba el Parc Nacional de les Glaceres, extens conjunt natural replet de llacs i desenes d'impressionants glaceres.


Dia 7 Calafate (Glacera Perito Moreno)
Esmorzar. Al matí farem una excursió a la glacera  Perito  Moreno, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. En el seu front de diversos quilòmetres de llarg detectarem constants desprendiments d'enormes blocs de gel sobre les aigües del Llac Argentí. Tot un espectacle que contemplarem des de diferents angles gràcies a unes passarel·les estratègicament situades. A la tarda safari nàutic a la base de la glacera, amb una increïble vista .


Dia 8 *Calafate
Esmorzar . Dia lliure . Recomanem la visita opcional  que recorre navegant el braç nord del Llac Argentí i que ens permet contemplar altres imponents glaceres del Parc Nacional.

Dia 9 *Calafate/Buenos Aires
Esmorzar .Temps lliure fins a l'hora de sortir en vol a Buenos Aires. Resta del dia lliure.

Dia 10 Buenos Aires/Espanya
Esmorzar .Temps lliure fins a l'hora de sortida  del vol a Barcelona. Nit a bord.

Dia 11 Barcelona. Arribada.

Extensió  Iguazú
Dia 10 Buenos Aires/Iguazú
Esmorzar. Sortida en vol a Iguazú. Les cataractes compten amb nombrosos salts d'aigua que troben el seu punt culminant en la “Garganta del Diablo”; la naturalesa es desborda en el riu Iguazú, que es precipita des de gairebé 80 m d'altura amb un permanent núvol de finíssim plugim que formen les aigües en el seu vertiginós descens.

Dia 11 Iguazú
Esmorzar. Visita a les Cataractes d’Iguazú, recorrent el costat argentí, amb els seus circuits superiors i inferiors i el magnífic salt “Gaganta del Diablo”, que representa la més bella imatge d'aquest parc nacional de pura vegetació i aigua. Tarda lliure.

Dia 12 Iguazú/Buenos Aires/ Barcelona.
Desdejuno. Al matí recorrerem el costat brasiler de les catarates que ens donarà una increïble panoràmica de les mateixes. A la tarda, sortida en vol a Buenos Aires. Arribada a l'aeroport internacional per enllaçar amb el vol de Barcelona. Nit a bord.


Dia 13 Barcelona.
Arribada.

 

Inclou:

Vols intercontinentals i interns.

Habitació doble amb esmorzar.

Allotjaments en hotels de categoria primera.

Trasllats.

Visites segons itinerari.

Assegurança de viatge.

Taxes.

 

Preu per Persona 2.120,00 EUR

Extensió Iguaçu  430,00 EUR

 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost