• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Belleses de Senegal

9 dies

1.420

Senegal un país exòtic, relativament poc conegut, i que ens permet percebre l' esperit d' Àfrica.  Dakar plena de vida i colors, Sant Louis i la illa Gore ciutats colonials i finalment els deltes dels rius on hi viuen una de les majors reserves d' aus del mon. L'amabilitat de la gent, el bon clima, els colors, paisatges naturals amb baobabs, i manglars als deltes ens aportarà una rica experiència cultural en tots els sentits.

     

 Dia 01 Barcelona -Dakar.

Sortida en vol directe cap a Dakar. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

Dia 02 Goree - Llac Rosa - Lompoul

Esmorzar i breu recorregut a Dakar per visitar algun dels colorits mercats. Un ferri ens acostarà a l'illa de Goree i visitarem la casa dels esclaus. Continuem rumb al Llac Rosa, antiga meta del Ral·li Paris-Dakar. Visita de les aldees nòmades que viuen al costat del llac. A la tarda continuem cap a Lompoul, únic desert de Senegal. Arribada i si tenim temps passeig per les dunes per admirar la posta del sol. Sopar i allotjament al campament.

 

Dia 03 Saint Louis

Desprès d'esmorzar  sortirem cap a  Saint Louis, gaudirem d'un passeig amb calessa en el qual podrem veure la bellesa de les cases colonials amb els seus bonics balcons.  Sopar i allotjament.

 

Dia 04 Parc de Djoudj - Llengua de Barbarie

Esmorzar. Sortida cap al parc ornitològic de Djoudj, tercera reserva ornitològica al món. Navegarem amb piragua pels els meandres per observar diverses espècies. Continuarem cap al lodge Ocean & Savane, ubicat en plena sabana africana. Sopar i allotjament.

 

Dia 05 Llengua de Barbarie - Saloum.

Esmorzar i sortida cap a Saloum. Abandonem l'aridesa del nord per dirigim més al sud on el paisatge canvia, i es torna més verd. Arribem a la regió del Saloum, sopar i allotjament.

 

Dia 06 Saloum

Esmorzar. Embarcarem en una barcassa de motor, transport típic de la zona per recórrer la reserva natural que formen les illes del Delta del Saloum i visitarem un poblat de l'ètnia Sereres, pescadors que habiten aquestes terres. Tornarem al hotel per dinar i a la tarda, visita a peu del llogaret de Saloum. Sopar i allotjament.

 

Dia 07 Saloum - Joal Fadiouth - Dakar.

Esmorzar. Visitarem l'illa de les petxines de Fadiouth amb el seu incomparable cementiri artificial construït a base de petxines marines. Dinar a Joal. Continuem ruta cap a Dakar arribada i allotjament

 

Dia 08 Dakar

Esmorzar. Dia lliure. L'habitació s'haurà de deixar al matí, però es podrà fer ús de les instal·lacions generals de l'hotel. A la nit, trasllat a l'aeroport de Dakar.

 

Dia 09 Dakar - Barcelona.

A primera hora de la matinada, sortida en vol cap a Barcelona. Arribada i FI DE VIATGE.

 

El preu inclou :

 

·  Vols des de Barcelona.

·  Trasllats d'arribada i sortida

·  7 nits a Dakar i Saint Louis hotels 3* i la resta lodges.

·  Excursions, visites i àpats mencionats al itinerari.

·  Guia acompanyant per a tot el circuit (xofer - guia per grups de 02-03 persones)

·  Vehicle amb aire condicionat durant els trasllats i entre els dies 2 i 7, excepte en els trajectes que es realitzen en vehicle tot terreny.

·  Assegurança.

·  Assistència durant tot el viatge.

·  Documentació i Taxes

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies,visites o altres ciutats, t'enviem una proposta per correu.

 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.

 

Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost