• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Vietnam

12 dies des de

1.980

 

 

Comença pels llocs imprescindibles del Vietnam i amplia el viatge com vulguis; platges solitàries a l'illa de Con Dao, poblats rurals a la vall de Mai Chau, trekking a la vall de Sapa o navega pel Delta del Mekong.Itinerari

 Dia 1 BARCELONA - HANOI 

Sortida en vol regular amb destinació a Hanoi , via punt europeu . Nit a bord .

 Dia 2 HANOI

Arribada a l'aeroport de Hanoi i recepció a l'aeroport . Trasllat a l'hotel. Tarda lliure. Allotjament .

Dia 3 HANOI

Esmorzar . Visita de la ciutat incloent l'exterior del Mausoleu de Ho Chi Minh , la casa de Ho Chi Minh , la Pagoda del Pilar , les Pagodes Tran Quoc i Quan Thanh i el Temple de la Literatura. Dina , seguit de la visita de la Pagoda Ngoc Son , enmig del llac Hoan Kiem , i passeig pel Barri Antic de Hanoi . Al final de la tarda , un espectacle tradicional de marionetes sobre aigua al Teatre Thang Long . Allotjament .

 Dia 4 HANOI - HALONG CREUER

Esmorzar . Sortida per carretera cap a la Badia de Halong . Arribada i embarcament a bord d'un jonc . Dinar a bord. Creuer per la badia amb parada per visitar algunes coves o pobles flotants . Sopar i allotjament a bord.

 Dia 5 HALONG - HANOI - DANANG - HOI AN 

De retorn al port de la ciutat de Halong es servirà un bufet d' esmorzar-dinar . Desembarcament i trasllat a Hanoi . Temps lliure a la ciutat fins el trasllat a l'aeroport per embarcar en vol a Danang . Arribeu i trasllat a Hoi An Sopar i allotjament .

 Dia 6 HOI AN 

Esmorzar . Visita de la ciutat amb les antigues cases dels comerciants , el Pont Cobert Japonès i el colorit mercat . Dinar . Tarda lliure . Recomanem fer una visita opcional a My Son , la capital i centre religiós de l'antic regne de Champa . Allotjament .

 Dia 7 HOI AN - DA NANG - HUE

Esmorzar . Temps lliure fins el trasllat a Hue , l'antiga capital imperial del Vietnam , passant pel pas Hai Van ( Pas dels Núvols ) i la platja de Lang Co Arribada , sopar i allotjament .

Dia 8 HUE 

Esmorzar, seguit d'un passeig en vaixell pel riu dels perfums , per visitar el lloc religiós més famós de Hue , la Pagoda Thien Mu Visita de la ciutadella Imperial i del mercat Dong Ba . Després , un passeig en cicle per la ciutat antiga fins al llac de Tinh Tam . Dinar en un restaurant local . A la tarda , visita als mausoleus dels emperadors Tu Duc i Khai Dinh i la sorra de tigres Ho Quyen . Allotjament .

 Dia 9 HUE - HO CHI MINH 

Esmorzar . Vol a Ho Chi Minh . Arribada. Dinar . A la tarda , trasllat a la ciutat de Ho Chi Minh , passeig pel centre de la ciutat per descobrir a peu la catedral de Notre Dame ( sense entrada ) , l'oficina de Correus , el Teatre Municipal i l'Ajuntament. Allotjament .

 Dia 10 HO CHI MINH CITY - BEN TRE ( Delta del Mekong ) HO CHI MINH 

Esmorzar . Sortida cap al Delta del Mekong . Arribada a la ciutat de My Tho , embarcament en un vaixell local per dirigir cap a Ben Tre , passant per les belles illes del Drac , l'Unicorn , de la Tortuga o del Fènix al riu Tien . Retorn a My Tho . Dinar i retorn a Ho Chi Minh . Allotjament .

 D11 º HO CHI MINH - BARCELONA

Esmorzar . A l'hora prevista , trasllat a l'aeroport per tornar a Barcelona . Nit a bord .

D12 º BARCELONA

Arribada 

 

Inclou:

 

*  Vol des de Barcelona

* Trasllats i visites amb guia en castellà

* 9 nits habitació doble hotels categoria primera

* Règim de Mitja Pensió

* Taxes

* Assegurança bàsica de viatge

* Documentació i assistència viuelmon

 opció hotels turista descompte de 95,-  per persona

opció hotels Luxe suplement 180,-  per persona

 

Demana'ns informació per allargar el viatge a l'illa de Con Dao, a la Vall de Sapa o Mai Chau.

 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Viatge mínim per a dues persones en habitació doble
(*) Et recomanem reservar amb previsió(*) places subjectes a disponibilitat, recomanem reservar amb previsió


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupostViatges relacionats