• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

PERU: LA VALL SAGRADA, MACHU PICCHU I EL LLAC TITICACA

11dies

2.290

 

Desprès de més de 100 anys del seu descobriment, les ruïnes de la mítica ciutat de Machu Pichu generen més dubtes que respostes, com també les de la vall Sagrada, tant la precisió de les construccions, com  l'accés impossible, en l'entorn d'uns cims imponents que t'atrapen,  tal i com va escriure el seu descobridor en arribar-hi, Hiram Bingham, " és un somni inversemblant "

 

itinerari :

Dia 1 Barcelona  / Lima

Sortida amb vol directe a  Lima. Arribada i trasllat a l'hotel.

Dia 2  Lima

Esmorzar. Visita de Lima colonial i moderna començant pel centre històric, com ara la plaça d'Armes, la Catedral i la Casa Aliaga. Seguidament visita  al Museu Larco, per conèixer la seva col·lecció d'art precolombí. Per acabar el recorregut fins al Parc de l'Amor i els penya-segats de Miraflores. Tarda lliure. Opció de reservar un sopar en algun  dels restaurants amb reconeixement  internacional de la ciutat.

Dia 3 Lima / Cusco

Esmorzar. Trasllat a l'aeroport per sortir en vol a Cusco. Arribada i trasllat a l'hotel. A la tarda, visita a les ruïnes inques limítrofes de Sacsayhuamán, Quenqo, Puca Pucara i Tambomachay.

Dia 4 Cusco

Esmorzar. A la tarda, visita a peu per  Cuzco; el recorregut comença a la Plaça d'Armes, les places de Sant Francesc, on existien diferents edificacions incaiques, ara substituïdes per bells exemples del barroc colonial. Continuació al mercat de Sant Pere per conèixer els productes típics de la regió. Visita de l'Església de Santo Domingo, on es troba el Koricancha, temple principal de la ciutat dedicat al déu Sol. Finalment, visita del barri de Sant Blas, on viuen nombrosos artistes i des d'on es tenen unes impressionants vistes de la ciutat.

Dia 5 Cusco / Vall Sagrada

(Pensió completa)

Esmorzar. Visita de la Vall Sagrada dels Inques. A través d'un paisatge envoltat de grans cims  nevats arribarem a Chinchero. Important enclavament arqueològic construït al segle XV sobre el qual s'assenta la seva tradicional església. Continuació al mirador de Racchi, que ofereix unes impressionants vistes de la Vall. Dinar. Visita del poble Ollantaytambo, el traçat es conserva tal com els inques ho van construir al segle XII, i la seva fortalesa. Sopar. (50 km)

Dia 6  Vall Sagrada / Machu Picchu / Vall Sagrada

(Pensió completa)

Esmorzar. Sortida amb tren a Machu Picchu Poble. Arribada i ascens amb autobús a la Ciutadella Sagrada dels Incas. Machu Picchu, obra mestra de l'enginyeria i arquitectura inca, es creu que va servir com a santuari i residència per a l'inca Pachacútec. Recorrerem els seus passadissos, recintes cerimonials i terrasses. Dinar al Restaurant Inkaterra. Retorn amb tren a Ollantaytambo. Arribada i trasllat al seu hotel. Sopar.

Dia 7 Vall Sagrada / Cusco

(Mitja pensió)

Esmorzar. Visita de les enormes terrasses circulars de Moray, utilitzades com a laboratori botànic pels inques. La visita continua cap a la localitat de Maras, on s'ubica una salina a cel obert que ofereix un sorprenent paisatge. Visita la comunitat Andina de Misminay. Allà, al costat dels seus pobladors, es podrà participar en alguna activitat agrícola quotidiana i comprendre les seves ancestrals costums. Dinar i continuació a Cuzco. (50 km)

Dia 8  Cusco / Puno

(Mitja pensió)

Esmorzar. Sortida en bus turístic a Puno. En ruta visitarem el poble colonial de Andahuaylillas i el temple de Raqchi, centre místic construït en honor al déu Wiracocha. Dinar. Breu parada a La Ratlla situat a 4.313 m. Continuació cap al museu lític de Pucará. Arribada a Puno i trasllat a l'hotel. (385 km)

Dia 9  Puno / Llac Titicaca / Puno

(Mitja pensió)

Esmorzar. Excursió al Llac Titicaca, amb visita amb llanxa a les Illes Flotants de la comunitat Uros. Continuació a l'Illa Taquile habitada per nadius quítxues, que encara mantenen ancestrals costums. Dinar. Navegació de tornada a Puno.

Dia 10  Puno / Juliaca / Lima / Espanya

Esmorzar. Trasllat a l'aeroport de Juliaca per sortir en vol de tornada a Barcelona, via Lima. Nit a bord.

Dia 11  Barcelona

Arribada.

 

El preu inclou :

 

  • Vol directe des de Barcelona amb taxes i equipatge facturat
  • 9 nits d'allotjament hotels turista
  • Habitació doble amb esmorzar
  • Trasllats
  • 5 dinars i 2 sopars
  • Visites segons descripció.
  • Tren Perú rail Expedition o Inca Rail Voyager
  • Assegurança de viatge bàsica
  • Documentació i assistència Viuelmon.

 

Allotjament previst :

 

Categoría turista :

Lima (2 nits) Britania (Turista)
Cusco (3 nits) Munay Wasi (Turista)
Vall Sagrada (2 nits Hacienda (Turista) 
Puno (2 nits) Hacienda (Turista) 

Categoría primera superior suplement  320 per persona

Lima : DoubleTree El Pardo (Primera Sup.)
Cusco : Casa Andina Premium (Primera Sup.)
VallSagrada : Casa Andina Premium (Primera Sup.) 
Puno : Casa Andina Premium (Primera Sup.))

 

 

    

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies, visites o altres zones, t'enviem una proposta amb tot el detall, omple el formulari. 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Viatge mínim per a dues persones en habitació doble
(*) Et recomanem reservar amb previsió

 


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupostViatges relacionats