• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
 • info@viuelmon.com

MALAISIA : BORNEO

14 dies

1.995

 

Arribada capital Kuala Lumpur, sopar al restaurant situat a més de 280m d'altura, girant sobre si mateix 360º, un comiat de somni als gratacels i benvinguda a l'encantadora ciutat dels gats, Kuching, on la natura exuberant del nord de Borneo sorprèn; plantes carnívores, tortugues, coves, passarel·les en mig d'arbres gegantins i els adorables orangutans,.... tot un món a preservar. Descobreix-lo.

 

Itinerari:

Dia 1 Barcelona - Kuala Lumpur
Sortida amb avió i arribada a Kuala Lumpur via una ciutat europea. Nit a bord.

Dia 2 Kuala Lumpur
Arribada, presentació amb el nostre representant i trasllat a l'hotel. Allotjament. Per la tarda, realitzarem una visita panoràmica de la ciutat (Subjecte a l'horari del vol). Sopar al restaurant Atmosphere 360º a la torre KL.

Dia 3 Kuala Lumpur - Kuching
Esmorzar. Sortida en vol a Kuching. A la tarda, visita de la ciutat: el Temple Tua  Pek, les cases tradicionals construïdes al llarg del riu, l'antiga residència del Raja Astana i el carrer Gambier, finalitzant la visita al Museu Sarawak.

Dia 4 Kuching / Centre d'Orangutans
Esmorzar. Visita del Centre de Rehabilitació de Orangutans de Semenggoh. A l'arribada farem un petit passeig per la selva per veure on són rehabilitats abans de tornar al seu hàbitat natural. Retorn a l'hotel. Tarda lliure.

Dia 5 Kuching /  PN Bako
Esmorzar. Sortida cap al Parc Nacional de Bako. A la arribada al poble de pescadors de Bako, agafarem una llanxa durant uns 30 min. per arribar al parc, hàbitat natural de les plantes carnívores, els manglars, els micos, llangardaixos i macacos. Dinar al parc, per continuar amb un treking pel bosc. Retorn amb llanxa al poble de Bako i tornada a Kuching.

Dia 6 Kuching / Kota  Kinabalu
Esmorzar. Sortida a vol a Kota Kinabalu. Arribada, al vespre, visita de la ciutat on veurem el mercat i la vida nocturna per acabar en un punt privilegiat a la plataforma de Obervació de Signal Hill. Sopar al centre de la ciutat.

Dia 7 Kota  Kinabalu /P. N.Kinabalu / P. N. Poring Hot Springs
Esmorzar. Sortida cap al Parc Nacional d'Kinabalu. Parada al mercat de Nabalu. A l'arribada al parc passejarem per la selva acompanyats per un guia del parc. Dinar en un restaurant. Sortida cap Poring Hot Springs, famós per les seves plantes de bambú i les seves aigües sulfuroses, un passeig per la selva ens ensenyarà la jungla des de diversos punts abans d'arribar a les piscines sulfuroses. Disposarem de temps per caminar pels ponts Canopy Wakway, suspesos d'alt dels arbres.

Dia 8 Kota Kinabalu - Abai
Esmorzar. Sortida en vol a Sandakan. Arribada i sortida cap a Sepilok per visitar el Centre de Rehabilitació de Orangutans. Agafarem una barca (1 h aprox.), per navegar pel riu Kinabatangan fins arribar al restaurant Abai Jungle per dinar. Resta del temps lliure. Sopar al lodge.

Dia 9 Abai - Sukau
Esmorzar. D'hora, farem un recorregut amb barca pel Llac Oxbow, per observar la vida salvatge. Coneixerem la vida dels Abai. Dinar. Seguirem pel riu fins arribar a Sukau, al recorregut podrem veure els micos proboscis, ocells i vida salvatge. Al capvespre,navegarem pel riu Menanggul. Sopar al lodge.

Dia 10 Sukau / Sandakan
Esmorzar. Retorn amb barca a Sandakan. Dinar en un restaurant local abans d'arribar a l'hotel.

Dia 11 Sandakan - Barcelona
Esmorzar. Vol de tornada. Nit a bord.

Dia 12 Barcelona
Arribada a Barcelona.

Ampliació del viatge a les platges de Filipines, demana'ns informació.


El preu inclou :

 • • Vols des de Barcelona amb taxes incloses
  • Maleta facturada
  • Trasllats, visites anomenades a l'itinerari i guia acompanyant durant tot el viatge
  • Allotjament en hotels de categoria turista, a Abai i Sukau són lodges cat bàsica
  • Habitació doble amb esmorzar ,5 dinars i 4 sopars ( begudes no incloses)
  • Assegurança bàsica
  • Documentació de viatge
  • Assistència Viuelmon

  Allotjament superiors categoria primera suplement de 120,- per persona

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies, visites o altres zones, t'enviem una proposta amb tot el detall, omple el formulari. 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Viatge mínim per a dues persones en habitació doble
(*) Et recomanem reservar amb previsió


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost