• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Kayak pel Zambezi des de Victoria falls

8 hores

140

 

Tota una aventura, navegar en kayak per un dels 4 rius més grans d'Africa, el Zambezi, i travessar el Parc Natural per  veure quasi a tocar,  elefants, búfals, hipopòtams..... Impressionant. T'apuntes?

 

Itinerari:


A l'hora acordada, passarem a recollir-te per l'hotel de Victoria Falls i ens dirigirem al Parc Natural del riu Zambezi, on gaudirem d'un tour en Kaiak per aquesta zona protegida. Després d'un esmorzar continental per agafar forces, començarem a remar seguint les indicacions en anglès de l'instructor, que ens guiarà per les parts més interessants del riu.

Travessarem aigües tranquil·les, contemplarem nombrosos animals descansant a la riba i fins i tot creuarem els ràpids de la part alta de Zambezi. ¡Agafeu-vos fort! A més, durant tot el trajecte, tindreu l'oportunitat de veure peixos tigre, hipopòtams i cocodrils des d'una distància prudent.

Després d'una mica més de dues hores remant pel riu Zambezi, arribarà el moment de reposar forces amb un merescut pícnic. Després de relaxar-vos amb la bellesa natural que desprèn aquest lloc, posarem rumb de tornada als hotels de victòria Falls, on arribarem sobre les 16:00 hores.

 

Durada : 8 hores


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupostViatges relacionats

#africa #natura