• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
 • info@viuelmon.com

Escapada al nord del Marroc

4 dies

590

 

 

Tànger estrena Corniche, el passeig marítim, on encara veuràs els genets fent galopar els cavalls sobre la sorra com si apareguessin del desert.

Xauen i  Asilah, t'apropen al Marroc més tradicional. Passejar entre obres d'arts, boniques portes i els miradors sobre la costa Atlàntica són alguns dels atractius d'aquest viatge. Els allotjaments han estat especialment triats, mira'ls.

Itinerari:

Dia 1 Barcelona - Tanger

Arribada i trasllat a l'hotel. Per la tarda, visita de la ciutat, incloent la Gruta d'Hèrcules, els barris residencials de la muntanya i California, la Kasbah i el mercat. Sopar i allotjament.

Dia 2 Tanger - Tetouan - Xauen

Esmorzar. Sortida cap a Tetouan, ciutat que fins a 1956 va ser transferida a Marroc, va ser la capital de la província espanyola de Yebala. Visita a peu de la ciutat que des de 1999, és residència d'estiu del monarca marroquí Mohammad VI.  Cal destacar la seva medina, amb set portes llaurades. La medina compta amb diverses mesquites i El Mellah o antic barri jueu amb els seus balcons de ferro forjat. Sortida cap a Xauen un petit poble que està a peu de les muntanyes rifenyes, Arribada, sopar i allotjament.

Dia 3 Xauen - Asilah - Tanger

Esmorzar. La visita de la ciutat coneguda com el rif andalús. Xaouen situada a 115 km.de Tànger, té una  peculiar ubicació sobre el pendent d'una muntanya, és un autèntic oasi de calma, ple de jardins i brolladors. la medina destaca per les seves cases blanques amb portes i finestres pintades de blau. La plaça Uta El-Hammam envoltada de cafès i restaurants és un dels millors llocs per gaudir del seu encant.

Sortida cap a Asilah, Aquesta excursió ens permet visitar la primera ciutat blanca de la costa atlàntica Asilah, situada a 49 km. al sud de Tànger, i que avui, és un pintoresc port pesquer. Visita exterior a les muralles i de la torre Menagem (Antiga església Portuguesa) i de la Medina. Retorn a Tànger. sopar i allotjament

Dia 4 Tanger

Esmorzar i trasllat a l'aeroport  per la tornada a Barcelona.


El preu inclou :

 • Vols des de Barcelona
  • Trasllats, visites anomenades a l'itinerari
  • Viatge amb el nostre guia de parla castellana
  • Transport en minivan o minibus
  • 3 nits d'allotjament en hotels de categoria Primera
  • Habitació doble amb mitja pensió
  • Taxes aèries i carburant
  • Assegurança bàsica
  • Documentació de viatge
  • Assistència Viuelmon


Vols previstos :

Barcelona Tanger  07.05 - 07.55

Tanger Barcelona  08.40 - 11.25

Hotels previstos:

Tanger  Hotel Solazur o similar

Chauen Hotel Dar Chauen o similar

Allotjament  categoria primera superior / luxe suplement de 115,- per persona

Descompte per reserva 4 persones 180,- per persona

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies, visites o altres zones, t'enviem una proposta amb tot el detall, omple el formulari. 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Viatge mínim per a dues persones en habitació doble
(*) Et recomanem reservar amb previsió


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupostViatges relacionats

#marrakech #senegal #dubai #jordania #egipte