• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

DE CHICAGO A NOVA YORK

11 dies

1.890

 

Un viatge per les ciutats més emblemàtiques de la costa est d'EEUU, començant per Chicago a la vora del Llac Michigan amb la reconeguda arquitectura moderna, seguint cap a les sorprenents cascades  de Niàgara,  la tradicional Lancaster, les històriques Washington i Philadelphia per acabar arribant a la capital del món, Nova York.

 

Itinerari:

Dia 1 Barcelona - Chicago.

Sortida amb avió a Chicago. arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

Dia 2 Chicago

Esmorzar. Visita de la ciutat de Chicago i creuer panoràmic, per gaudir de l' Skyline. Tarda Lliure

 

Dia 3 Chicago - Cleveland

De camí cap a Cleveland , parada per conèixer diverses comunitats Amish. Arribada a Cleveland visita del Museu del Rock & Roll i panoràmica de la ciutat.

 

Dia 4 Cleveland - Niàgara

Esmorzar. Sortida cap a Niàgara, vorejant el Llac Erie. Arribada, visita guiada i passeig en vaixell a bord del Maid of the Mist.

 

Dia 5 Niàgara - Lancaster

De camí cap a Lancaster visitarem una fabrica i el Museu de Corning, poble dedicat a l' industria del vidre. Continuarem a Harrisburg, capital de l'estat de Pennsylvania des de 1812 on farem una vista panoràmica i continuarem fins Lancaster.

 

Dia 6 Lancaster - Washington DC

De camí cap a Washington visitara a  una granja Amish. Arribada a  Washington DC i  visita panoràmica de: exteriors de la Casa Blanca, la Cort Suprema, el Capitoli i els monuments dels presidents Washington, Jefferson Lincoln i Roosevelt.

 

Dia 7 Washington DC - Philadelphia

De ruta cap a Philadelphia parada a  Annapolis, una de les ciutats més antigues del país, i recorregut  pel Maryland State House, Sant John's College i l'Església de Sant Anne. Arribada a Philadelphia i  visita de la Sala de la Independència i la Campana de la Llibertat.

 

Dia 8 Philadelphia - Nova York

Sortida cap a Nova York. V isita de  Brooklyn, amb els seus edificis vermells del segle XIX, Prospect Park i Park Slope. Temps lliure. Per la tarda, tour per Manhattan: Times Square, la 5ª Avinguda, la catedral de Sant Patrici, el Rockefeller Center, l'edifici Flatiron, la Gran Estació Central, el barri de Greenwich Village, Soho i Chinatown.

 

Dia 9 Nova York

Visita de l'Estàtua de la Llibertat. A la tarda, visita de l'Empire State (entrada inclosa), per admirar les vistes de la ciutat des de  l'observatori del pis 86, on centenars de focus il·luminen l'edifici a la nit amb diferents colors segons l'esdeveniment que es doni a la ciutat. Allotjament.

 

Dia 10 Nova York - Barcelona

Esmorzar. A l' hora convinguda trasllat a l'aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Nit a bord.

 

Dia 11 Barcelona

Arribada.

 

El preu inclou :

 

  • Vols des de Barcelona amb taxes i equipatge facturat
  • 09 nits d'allotjament amb  3 esmorzars hotels cat.primera
  • Habitació doble
  • Guia de parla castellana durant el circuit.
  • Vehicle amb aire condicionat i excursions indicades al programa.
  • Assegurança de viatge bàsica
  • Documentació i assistència viuelmon.

 

  

Sortides: de maig a desembre de 2019

   

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies, visites o altres zones, t'enviem una proposta amb tot el detall, omple el formulari. 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Viatge mínim per a dues persones en habitació doble
(*) Et recomanem reservar amb previsió

 


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost