• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Circuit per Hongria

8 dies

1.290

 
 
 
Hongria un país desconegut, però amb una historia impressionant i una gran riquesa cultural, llocs declarats   Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, una gran diversitat de paisatges, un gran nombre de banys termals, segur que et sorprendrà.
 

 Dia 1 Barcelona - Budapest

Sortida amb destinació Budapest. Arribada i trasllat a l'hotel.

 

Dia 2 Budapest - Balatonfüred

Començarem el recorregut visitant la Adadia de Pannonhalma. Continuarem cap a  Herend famos per les  porcellanes.  Desprès de dinar seguirem fins  Balatonfüred situat al llac Balaton.

 

Dia 3 Balatonfüred - Pécs

Sortirem cap a la península Tihany, on visitarem l'Abadia. Travessarem la regió de Badacsony famosa pels seus vins fins arribar a Hévíz on es troba el llac termal mes gran d' Europa. Continuarem cap a  Keszthely, cèlebre pel seu castell de Festetics, Per la tarda arribarem a la històrica ciutat de Pécs.

 

Dia 4 Pécs

Pel matí farem una visita panoràmica de la ciutat  i desprès anirem a coneixer la regio vinicola mes important del pais, on farem un dinar am degustació de vins.

 

Dia  5 Pécs - Szeged

Sortirem cap a la Gran Plana, fent una breu parada a Baja la ciutat del ball “csárdás” i la de la sopa de peix. Desprès de dinar visitarem el, Parc Nacional d'Història a Ópusztaszer. Cap a ultima hora arribarem a  Szeged on gaudirem dels seus magnífics edificis.

 

Dia 6 Szeged - Budapest. Després de l'esmorzar seguirem per la Gran Plana, per arribar a la capital Kecskemét on farem una passejada. Posteriorment anirem a una finca on gaudirem un espectacle folklòric amb genets i un dinar espectacle. Abans d' arribar a Budapest en aturarem  al poble de Ocsa on visitarem la església romànica.

 

Dia 7 Budapest

Al matí visita panoràmica de Budapest. Tarda lliure.

 

Dia 8 Budapest - Barcelona

Esmorzar. A l'hora prevista, trasllat a l'aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada.

 

 

El preu inclou :

 

       Vols des de Barcelona.

       Trasllats arribada i sortida

       7 nits allotjament en hotels de 3* - 4* amb dormir i esmorzar

       Autobús de luxe amb aire condicionat i guia de parla hispana

       6 dinars i 6 sopars (1 dinar amb degustació de vins)

       Espectacle eqüestre de la Planície Hongaresa 

       Les següents entrades: a Budapest a l'església de Maties i al Bastió de Pescadors. A Herend, entrada al museu de porcellanes. A Pannonhalma entrada a la Abadia. A Tihany,       entrada a la Abadia. A Keszthely entrada al Palau de Festetics. A Pécs, entrada a la catedral i al mausoleu paleo-cristià. A Ópusztaszer, entrada al Parc Històric. A Ócsa, entrada     a l'església romànica. 

       Taxes aèries

       Assegurança bàsica.

       Assistència durant el viatge  

       Documentació de viatge

 

 

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies,visites o altres ciutats, t'enviem una proposta per correu.

 


 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

 

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost