• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Abu Dhabi amb activitat i visita

7 dies

995

 
 

Abu Dhabi s'està presentant al món com a ciutat capdavantera en arquitectura, amb els nous gratacels, tots ells amb atributs màxims, el més alt, el més inclinat...., ara també vol destacar com a ciutat cultural, amb el nou museu del Louvre ,el Guggenheim, la Mesquita i el Gran Palau, sense oblidar els petits encants que també ofereix aquesta capital dels Emirats Àrabs,les platges i la seva Corniche, tot plegat fan de l'estada a la ciutat una  exclamació continua: uau! uau! uau!

 

Dia 1 Barcelona - Abu Dhabi.

Embarcament a l'aeroport de Barcelona i arribada a la capital  emiratí. Rebuda pel nostre corresponsal i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

Dia 02 Abu Dhabi.

Esmorzar. Recollida a l'hotel per començar la visita de la ciutat. Tarda lliure. Sopar a l'hotel.

 

Dia 03 Abu Dhabi

Esmorzar. Dia lliure per continuar visitant la ciutat o bé descobrir el món Ferrari i atrevir-se a pujar a l'atracció més ràpida a Ferrari World. Sopar a l'hotel.

 

Dia 04 Abu Dhabi.  

Esmorzar. Recollida a l'hotel per iniciar el recorregut pels canals d'Abu Dhabi en llanxa ràpida, Increibles vistes dels gratacels i la marina de la ciutat. Sopar a l'hotel.

 

Dia 05 Abu Dhabi.  

Esmorzar. Dia lliure on podreu escollir entre anar a la platja, de compres al nou centre comercial o be sortir de la ciutat per gaudir del desert; safari en 4x4, practicar surfsand, rutes en cars, en camell....

Sopar a l'hotel.

(opcionalment, possibilitat de passar la nit al desert en campament totalment equipat)

 

Dia 06 Abu Dhabi.  

Esmorzar. Dia lliure on us proposem visitar la propera ciutat de Dubai i dedicar-hi tot el dia. Sopar a l'hotel.

 

Dia 07 Abu Dhabi.

Esmorzar. Últim dia a la ciutat, on disposareu temps per poder gaudir de les vistes que ofereixen els miradors de la citutat, i fins i tot, reservar un dinar al restaurant giratori de la ciutat. Per la tarda, recollida a l'hotel i trasllat a l'aeroport per embarcar en el vol nocturn.

 

Dia 08 Barcelona.

Arribada.

 

 

 

El preu inclou :

 

  • Vols des de Barcelona.
  • 6 nits d'allotjament amb esmorzar
  • Hotels categoria primera superior cèntrics.
  • Visita a la ciutat de 4hores i activitat amb llances ràpides pels canals
  • Trasllats privats.
  • Assegurança bàsica.
  • Taxes aèries i carburant.
  • Documentació de viatge i assistència Viuelmon.

 

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir una estada en un campament al desert, a Dubai o si ho bé millorar l'hotel a un resort de 5* amb platja privada,  t'enviem una proposta per correu.

 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. (*)Recomanem reservar sempre amb previsió.

(*) Preus  en base  habitació doble.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost