• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Nova Caledònia al teu aire

13 dies

3.220

 
 

Nova Caledònia  és molt més que un paradís. A aquesta illa del Pacífic no només hi trobareu espectaculars platges de sorra blanca i fina sinó també tribus i cultures que cal conèixer, paisatges que cal visitar i poblats que cal recórrer.  Combinant les diferents zones podreu fer el vostre viatge a mida, Nouméa, Sarraméa, Poindimié, Hienghène, Poum, Bourail, Illa dels Pins

 

Dia 1 Barcelona / Nouméa

Sortida en vol a Nouméa, via ciutats de connexió.

 Dia 2 Nit a bord.

 Dia 3 Nouméa 

Arribada i trasllat a l'hotel. Nouméa és la capital de Nova Caledònia i la ciutat més poblada de l'arxipèlag. Allotjament.

 Dia 4 Nouméa / Sarraméa (120 km) (Mitja Pensió)

Recollida del cotxe de lloguer a l'hotel i sortida cap al nord de l'illa. durant el recorregut travessareu la regió de la Foa, la tribu melanèsia Oua Tom i les ruïnes del Fort Teremba. Allotjament.

 Dia 5 Sarraméa / Poindimié (162 km)

Esmorzar. Continuareu la ruta travessant la cadena de muntanyes Col d'Amieu fins a Kouaoua, per prosseguir per la costa fins a Poindimié. Llocs interessants per visitar són les cascades Bwa properes al poble Houaílou, i les poblacions Ponérihouen i Touho amb les seves esglésies i tribus. Allotjament.

Dia 6 Poindimié / Hienghene (73 km) 

Esmorzar. Després de la petita vila de Koulnoué, fareu una parada al Belvédère, un dels miradors amb les millors vistes de la badia Hienghène i de la formació rocosa Brooding Hen, que s'ha convertit en un emblema de Nova Caledònia. A Hienghène hi trobaràs activitats per a tots els gustos i també podràs submergir-te en la cultura Melanèsia en el seu centre cultural. Allotjament.

Dia 7 Hienghene / Poum (278 km)

Esmorzar. De camí al nord creuareu el riu Ouaiéme en ferry, el qual us oferirà una meravellosa panoràmica de la ribera, per continuar per la ruta de la Corniche. Realitzareu una parada a Balade, població on el Capità Cook va desembarcar per primera vegada a Nova Caledònia. Arribada a Poum i allotjament.

 Dia 8 Poum / Bourail (265 km) 

Esmorzar. Continuareu el viatge per la costa oest fins a arribar a Bourail on trobarer la platja Poé de fina sorra blanca, les famoses formacions rocoses de la Roche Percée i Bonhomme, i el Pas de les Tres Badies que us portarà fins a l'espectacular Badia de les Tortugues. Allotjament.

Dia 9 Bourai / Nouméa / Illa dels Pins Esmorzar

Esmorzar. Conduïu de tornada a Nouméa, devolució del vehicle de lloguer al aeroport i sortida en vol cap a l'Illa dels Pins, també coneguda com l'illa més propera al paradís, amb llargues platges de fina sorra blanca i una llacuna de color turquesa. Trasllat a l'hotel i allotjament.

Dies 10 i 11 Illa dels Pins 

Esmorzar. Dies lliures per relaxar-se i gaudir de l'illa. Allotjament.

Dia 12 Illa dels Pins / Nouméa

Esmorzar. Trasllat a l'aeroport i sortida en vol de tornada a  Nouméa per connectar amb el vol internacional a Barcelona.

Dia 13 Nouméa Barcelona

Arribada

 

El preu inclou

· Bitllets d'avió.

· 9 nits a hotels 4* en règim d'allotjament i esmorzar. Inclou un sopar.

· Trasllat amb conductor.

· Lloguer vehicle amb assegurança de responsabilitat civil i quilometratge il·limitat

· Vols a l'Illa dels Pins.

· Taxes aèries 

· Assegurança Bàsica

· Documentació i assistència viuelmon

 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.

(*) Preus subjectes a disponibilitat i amb classe base.

(*) Pregunteu-nos per altres possibilitats d'allotjament o distribució.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupostViatges relacionats