• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

descobreix

4 propostes per veure

Japó amb JR i l'illa de Cebu Filipines

Japó està en promoció aquesta tardor - hivern, aprofita aquesta oportunitat per conèixe'l al teu aire, amb la llibertat que dona el Japan Rail Pass. De tornada, relaxa't en el petit paradís de Filipines, Cebu, on podràs banyar-te amb el tauró balena o simplement gaudir dels encants de la natura, te'ns dates disponibles?  

2.136

12 dies
Vietnam

Comença pels llocs imprescindibles del Vietnam i amplia el viatge com vulguis; platges solitàries a l'illa de Con Dao, poblats rurals a la vall de Mai Chau, trekking a la vall de Sapa o navega pel Delta del Mekong.

1.980

12 dies des de
samarkanda uzbekistan amb nosaltres

Samarkanda, parada obligada de les caravanes de comerciants fa més de 2000 anys, centre cultural i econòmic durant molts anys, fet que és  visible en les meravelles arquitectòniques que es conserven, està situada al ben mig d' Asia central, formant part de la mítica ruta de la seda, continua sent parada obligada per al viatger curiós de la nostra història.

1.924

9 dies
SRI LANKA amb nosaltres

Acompanya'ns a aquest exòtic i sorprenent destí, Sri Lanka, exuberants selves tropicals habitades per grans felins i elefants, creences budistes i els seus Increibles temples, l' herència de l'època colonial, sense oblidar les salvatges platges, un viatge rodó.  

1.990

Sortida agost