• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

asia

5 propostes per veure

Japó amb JR i l'illa de Cebu Filipines

Japó està en promoció aquesta tardor - hivern, aprofita aquesta oportunitat per conèixe'l al teu aire, amb la llibertat que dona el Japan Rail Pass. De tornada, relaxa't en el petit paradís de Filipines, Cebu, on podràs banyar-te amb el tauró balena o simplement gaudir dels encants de la natura, te'ns dates disponibles?  

2.136

12 dies
Laos cataractes de Kuang Xing

Descobreix Luang Prabang, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que et sorprendrà per la seva arquitectura colonial, magnífics temples i joies naturals com les cataractes de Kuang Xing

 

90

8 hores
Vietnam

Comença pels llocs imprescindibles del Vietnam i amplia el viatge com vulguis; platges solitàries a l'illa de Con Dao, poblats rurals a la vall de Mai Chau, trekking a la vall de Sapa o navega pel Delta del Mekong.

1.980

12 dies des de
samarkanda uzbekistan amb nosaltres

Samarkanda, parada obligada de les caravanes de comerciants fa més de 2000 anys, centre cultural i econòmic durant molts anys, fet que és  visible en les meravelles arquitectòniques que es conserven, està situada al ben mig d' Asia central, formant part de la mítica ruta de la seda, continua sent parada obligada per al viatger curiós de la nostra història.

1.924

9 dies
Maldives V.I.P.

El paradís encara ho és més envoltat de totes les facilitats que ofereix l'hotel per gaudir de l'entorn natural de l'arxipèlag de les Maldives, on fins el mínim detall ha estat curosament escollit pel teu benestar; bungalows, platja, esports, restauració, Spa.... fins hi tot la meravella dels esculls de corals semblen  estar expressament posats per a tu, contemplar-los quasi a tocar, et deixa  mut.

2.890

9 dies des de