• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Viatges al teu aire

4 propostes per veure

Eslovènia al teu aire

Si t'agrada la muntanya, el mar, el bon menjar, les activitats a l'aire lliure o visitar monuments, Eslovènia pot ser una destinació perfecta per a les properes vacances.

1.095

8 dies
Creta per quest estiu

Creta, l'illa del Minotaure, el bressol de la cultura grega i l’origen de la civilització occidental. Amb els seus 1.040 kilòmetres de costa, on trobaràs tot tipus de platges. Una de les millors formes de conèixer-la és al teu aire amb cotxe de lloguer i tot acompanyat d’un clima envejable, una gent acollidora i una rica gastronomia!. Aquí tens una proposta. T' animes?

710

8 dies
New Orleans, Nashville, Menphis

Ciutats històriques, música Country, Soul i una gastronomia local coneguda arreu del món, aquesta ruta et porta a la genuïna cultura del sud dels EEUU.

1.580

12 dies
Nova Caledònia al teu aire

Nova Caledònia  és molt més que un paradís. A aquesta illa del Pacífic no només hi trobareu espectaculars platges de sorra blanca i fina sinó també tribus i cultures que cal conèixer, paisatges que cal visitar i poblats que cal recórrer.  Combinant les diferents zones podreu fer el vostre viatge a mida, Nouméa, Sarraméa, Poindimié, Hienghène, Poum, Bourail, Illa dels Pins

3.220

13 dies